Nieuwe koffieconcerten Amersfoort

21 september 2018 om 11:30 Uit-cultuur/nieuws

AMERSFOORT De jonge pianist Wouter Harbers (32) is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Theater Flint ontdekte deze enthousiaste musicus, die het als zijn missie ziet om 'pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen'. Flint geeft Wouter daarom vanaf 1 oktober de kans om zijn passie ook in Amersfoort te delen. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen en Bouwbedrijf Schoonderbeek.

Zijn eerste koffieconcert in Amersfoort is maandagochtend 1 oktober bent u vanaf 10.00 uur in de Sint Aegtenkapel. Om 10.30 uur gaan we naar de concertzaal, waar Harbers start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hijook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi.

Tot mei 2019 is het elke eerste maandagochtend van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Harbers ook graag, dus hij neemt af en toe een collega mee. Reserveren kan via www.wouterharbers.nl of tel. 06-38603539.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie