CJVV pupillen genieten volop van de FC Utrecht trainingsoefeningen.
CJVV pupillen genieten volop van de FC Utrecht trainingsoefeningen. Paul Tulp, CJVV

FC Utrecht on tour naar CJVV

20 september 2018 om 22:32 Sport/sport Deel je nieuws

Op woensdag 26 september is er voor alle CJVV kids vanaf de JO8 tot en met de M/JO13 geen gewone training. FC Utrecht zal die dag bij ons te gast zijn voor een voetbalclinic door 5 professionele jeugdtrainers van FC Utrecht. Omdat FC Utrecht 1 op woensdag twee keer traint zal oud CJVV speler Christopher Mamengi die dag helaas niet op zijn oude sportpark aanwezig kunnen zijn.

Alle jeugdspelers/-speelsters vanaf de M/JO13 en jonger worden die middag in groepjes van 10 spelertjes verdeeld. Onder leiding van oud FC Utrecht prof Koos van Tamelen zullen de 5 jeugdtrainers van FC Utrecht samen met enkele CJVV trainers een echte voetbalclinic geven voor alle CJVV talentjes in de leeftijdsgroep vanaf M/JO13 en jonger. Om 15:00 uur worden de kids op het veld verwacht. De clinic duurt tot ca. 17:00 uur. Elke deelnemer/deelneemster ontvangt na afloop een op naam gesteld FC Utrecht deelnemers certificaat. Dit evenement wordt je aangeboden door FC Utrecht, is dus gratis.

Maar er is meer FC Utrecht/CJVV nieuws. In de rust van de wedstrijd FC Utrecht – NAC op vrijdag 5 oktober aanvang 20:00 uur, zal de JO13-1 in het stadion deelnemen aan de latje trap competitie. Een geweldige belevenis voor deze jongens. Bovendien krijgen zij die avond vrijkaarten voor de wedstrijd.

FC Utrecht ballen gaan bij CJVV de lucht in.
Een FC Utrecht trainer coacht de kinderen bij een partijvorm.
Aandachtig luisteren de CJVV kids naar de FC Utrecht trainers.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie