Crowdfundingsactie Gluten- en melkvrije Bakkerij Puur

19 september 2018 om 10:54 Sport/sport Deel je nieuws

In het najaar van 2018 start in Amersfoort een nieuwe gluten- en melkvrije Bakkerij met een tearoom. Bakkerij Puur is de plek waar een verbinding ontstaat tussen producten, ambacht en de mensen met gluten- en/of melk intolerantie en allergie. Daarom is voor de financiering gekozen voor crowdfunding.


Initiatiefnemers zijn Anouk en Louise Kluit, moeder en dochter uit Hoogland.


Voor de lokale bezoekers is Bakkerij Puur een gezellige bakkerij en tearoom waar je gluten- en melkvrij brood en gebak kunt kopen, waar je iets kan eten en drinken met een zitgelegenheid binnen en hopelijk ook buiten. Waar met respect voor ambacht de producten worden bereid. Met eerlijke (gecertificeerd gluten- en melkvrije) ingrediënten en transparantie in de bereidingswijze maken Anouk en Louise elke dag producten in het zicht van de gasten.


De missie van Bakkerij Puur is om gluten- en melkvrij banket en brood toegankelijk te maken voor iedereen. Vaak moet je ver reizen en zijn verse gluten- en melkvrije producten moeilijk te vinden, zeker in Amersfoort en omgeving. Hier zien wij een kans en een gat in de markt wat we willen vullen.


Gluten- en melkvrij banket en brood moet net zo smaakvol, aantrekkelijk en makkelijk te verkrijgen zijn als gluten- en melk vol banket en brood. Dat is de visie van Bakkerij Puur.
Om de start mogelijk te maken is minimaal € 85.000 nodig. Bakkerij Puur zoekt daarom investeerders die willen participeren en dat kan op 2 manieren. Voorverkoop in de vorm van een strippenkaart voor brood en gebak met 5% rendement op uw strippenkaart. Of u kunt tegen een rendement van 15% een investeringslening aan de bakkerij verstrekken.


Voor alle informatie over Bakkerij Puur en de crownfundingsactie kunt u kijken op www.bakkerijpuur.nl/crowdfunding
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie