What Will People Say
What Will People Say De Lieve Vrouw

Filmprogramma De Lieve Vrouw

17 september 2018 om 14:38 Sport/sport Deel je nieuws

Het complete filmprogramma staat op www.lievevrouw.nl

PREMIÈRES

THE CHILDREN ACT
Regie: Richard Eyre

Rechter Fiona Maye (Emma Thompson) raakt verwikkeld in een familie-drama rond de vraag of de 17-jarige Adam een levensreddende bloed-transfusie mag weigeren op basis van zijn geloof. Gelijktijdig staat haar huwelijk op knappen.

WHAT WILL PEOPLE SAY
Regie: Iram Haq

De 16-jarige Nisha is bij haar vrienden een doorsnee Noorse tiener, thuis de perfecte Pakistaanse dochter. Als ze met haar vriendje wordt betrapt, wordt ze door haar familie ontvoerd naar Pakistan. Waargebeurd verhaal.

SIR
Regie: Rohena Gera

De jonge weduwe Ratna werkt als kamermeisje bij een rijke familie uit Mumbai. Zij en de zoon des huizes krijgen gevoelens voor elkaar. Maar een leven samen lijkt echter niet tot de mogelijkheden te behoren.

PITY
Regie: Babis Makridis

Een oncomfortabele maar hilarische film over Giannis die verslaafd is aan medelijden. Hij doet er werkelijk alles aan om zielig gevonden te wor-den. Helaas. Het gaat steeds beter met hem...
> Ook thuis te zien via Picl

LIVING THE LIGHT - ROBBY MÜLLER
Regie: Claire Pijman

Met zijn baanbrekende camerawerk was Robby Müller (1940-2018) een van de weinige mensen ter wereld die weet hoe je de zon bespeelt. Voor dit bijzondere filmessay gebruikte de regisseur duizenden videodagboeken en foto’s van Müller.
 - Ook thuis te zien via Picl

GEPROLONGEERD

> A CASA TUTTI BENE

> LA PRIÈRE - Ook thuis te zien via Picl
I AM NOT A WITCH
> DEN SKYLDIGE (THE GUILTY)

DOCUMENTAIRES

> MARIA BY CALLAS
> RABOT - Ook thuis te zien via Picl

JEUGD

HET ONGELOOFLIJKE VERHAAL VAN DE MEGA GROTE PEER (6+)

Regie: Amalie Nesbæk Fick
Kat Mitcho en olifant Sebastiaan gaan op zoek naar de burgemeester die al een jaar wordt vermist. Het wordt een bijzonder avontuur vol zeemonsters, rare piraten en…. een mega grote peer!

RITA & KROKODIL 2 (AL)
Regie: Siri Melchior

Voor onze allerjongste bezoekers: negen tot de verbeelding sprekende verhaaltjes over de 4-jarige Rita en haar grote vriend Krokodil.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie