Logo Bergparty
Logo Bergparty Bergparty

Lustrumeditie De Bergparty Amersfoort

7 september 2018 om 13:39 Nieuws Deel je nieuws

Elkaar fysiek ontmoeten in deze digitale wereld is misschien wel de 'nieuwe kunst'. Daarom brengen de initiatiefnemers achter De Bergparty Amersfoort dit jaar deze elementen samen. En wel op vrijdag 14 september a.s. tijdens De Bergparty 2018. Al jaren een begrip in Amersfoort. Een regionaal netwerkevent waar ondernemers en bestuurders uit de regio Amersfoort elkaar ontmoeten. Het jaarlijkse event wordt vaak beschouwd als de opening van het nieuwe zakenseizoen voor de regio Amersfoort.

ICT Concept, Marxman Advocaten, Rabobank Amersfoort Eemland en Regardz/Berghotel zijn samen gastheer. De organisatie viert dit jaar de 15e editie. Een lustrumjaar, waarbij dit jaar extra veel aandacht is voor allerlei soorten innovaties.

Dit jaar geven zorgrobot Phi van Stichting Philadelphia Zorg en de Smart Beamer van de Amfors Groep acte te presence. Tijdens de Dutch Design Week heeft dit ingenieuze apparaat de prijs gekregen voor het beste technologische ontwerp voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Somnox is aanwezig. Zij hebben ’s werelds eerste slaaprobot ontwikkeld om een wereldwijde slaaprevolutie te starten en de mogelijkheden van de deskbikes wordt getoond.

Samen met vele gasten, talrijke prominenten uit de regio en De Bergparty sponsorpartner Meeùs en Avex heft het organisatiecomité op 14 september a.s. in het Berghotel in Amersfoort het glas op een succesvol zakenseizoen. Voor meer informatie www.bergparty.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie