Maarten Boogaard speelt op 2 september in De Observant
Maarten Boogaard speelt op 2 september in De Observant Peter Putters

Nieuwe reeks ontbijtconcerten in De Observant

29 augustus 2018 om 14:10 lokaal Deel je nieuws

Vanaf zondag 2 september a.s. start De Observant een nieuwe reeks klassieke ontbijtconcerten op de zondagochtend. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, brengen diverse jonge musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek.

De serie begint zondag 2 september met een pianoconcert van Maarten Boogaard. Maarten (24) speelt al sinds zijn 6e jaar piano. Hij studeert momenteel  klassiek piano bij Henry Kelder aan het conservatorium in Utrecht en focust zich op laat-romantiek, impressionisme en modernisme. Maarten is tevens een bekwaam improvisator in allerlei verschillende stijlen. Vorig jaar verzorgde hij al een goedbezocht ontbijtconcert in De Observant. Dit seizoen komt hij terug met een Frans programma met werk van o.a. Ravel en Debussy.  

Praktische informatie
Datum: zondag 2 september
Tijd: 9.30 - 11.00 uur 
Plaats: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Kosten: € 14,95 p.p. (ontbijt inclusief live klassieke muziek)
Kaarten verkrijgbaar via: www.observant.nl/cultuur-agenda

De ontbijtconcerten in de Observant  zijn een initiatief van Joyce de la Croix in samenwerking met De Observant. Doel van het project is op een ontspannen en laagdrempelige manier klassieke muziek aanbieden aan een breed publiek.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie