Taalcafé
Taalcafé Adobe

Taalcafé weer van start in Huiskamerbibliotheek de Koperhorst

20 augustus 2018 om 10:59 Sport/sport Deel je nieuws

Maandag 13 augustus is het Taalcafé in Huiskamerbibliotheek de Koperhorst weer van start gegaan. Eens in de twee weken zijn wijkbewoners die moeite hebben met de Nederlandse taal van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur om samen met vrijwilligers de taal te oefenen. Het eerstvolgende taalcafé is maandag 27 augustus.

Het Taalcafé is voor mensen die de Nederlandse taal niet als moedertaal hebben en graag goed Nederlands willen spreken. Maar ook voor Nederlanders die moeite hebben met de Nederlandse taal en daar wat hulp bij kunnen gebruiken. Tijdens het tweewekelijkse Taalcafé kunnen wijkbewoners hun spreekvaardigheid oefenen, informele en gezellige gesprekjes voeren, een taalspelletje doen, hulp vragen bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren of het lezen van een brief, nieuwe mensen ontmoeten en nog veel meer.

Deelnemen
Wie graag wil deelnemen aan het Taalcafé kan vrijblijvend binnenlopen in de recreatiezaal van Huiskamerbibliotheek de Koperhorst. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie