Burgemeester Lucas Bolsius ontvangt het eerste exemplaar van 'Verbindende Verhalen' uit handen van Micha van Akkeren, lid van de Raad van Bestuur van Beweging 3.0.
Burgemeester Lucas Bolsius ontvangt het eerste exemplaar van 'Verbindende Verhalen' uit handen van Micha van Akkeren, lid van de Raad van Bestuur van Beweging 3.0. Beweging 3.0

Burgemeester opent gerenoveerde zorglocatie Mgr. Blom

Zorg

AMERSFOORT Na een renovatie van anderhalf jaar vond op maandag 16 mei de officiële opening van zorglocatie Mgr. Blom van Beweging 3.0 plaats. Dit werd gedaan door burgemeester Lucas Bolsius. Mgr. Blom bestaat uit een rijksmonumentaal klooster met kapel met een daar aan vastgebouwd woonzorggebouw. 

De opening stond in het teken van ‘Verbindende Verhalen’. Voor de gelegenheid had de organisatie een broek uitgebracht met gelijke titel. Hierin staan verhalen opgetekend van voormalig kloosterzusters, die nog steeds op de locatie verblijven. 

,,Mgr. Blom moet een mooie plek blijven waar mensen naar elkaar omzien, met ruimte voor zingeving, natuur en wederkerigheid”, aldus Micha van Akkeren, lid van de Raad van Bestuur.

advertentie