Voedingscoach: ‘Al meer dan twee jaar hoor ik met verbazing de adviezen van de overheid aan’

15 jan, 07:47 Zorg
Eigen foto
Afbeelding

AMERSFOORT Was vaak en goed de handen, houd anderhalve meter afstand, blijf thuis bij klachten, laat je direct testen en zorg voor voldoende frisse lucht in huis. Dat zijn de adviezen van de Rijksoverheid die regelmatig herhaald worden om het coronavirus buiten de deur te houden. Volgens Vanessa ten Hoor kunnen mensen echter zelf ook veel bijdragen om het coronavirus tegen te gaan, iets waar de overheid volgens haar niet (genoeg) over spreekt. 

Ten Hoor is voedingscoach, leefstijlcoach en personal trainer en runt haar praktijk in Amersfoort. De basis van haar begeleiding ligt op hormonaal vlak. Zij gaat ervan uit dat een onbalans in de hormoonhuishouding diverse klachten en zelfs ziektes veroorzaakt. Zij spoort deze onbalans op en aan de hand hiervan adviseert zij cliënten op het gebied van gezondheid, beweging en ontspanning om zo de beste versie van zichzelf te kunnen worden.  

Het is vrij eenvoudig om het immuunsysteem een boost te geven door je leefstijl aan te passen

,,Laat ik allereerst zeggen: ik ben absoluut niet tegen vaccinatie. Iedereen moet zelf bepalen of hij of zij zich wil laten vaccineren”, vertelt Ten Hoor. ,,Maar al meer dan twee jaar hoor ik met verbazing de ad..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.