Donderdag 2 november verzorgt DURF een interessante informatieavond over pensioen.
Donderdag 2 november verzorgt DURF een interessante informatieavond over pensioen.

‘Pensioen, er valt wat te kiezen!’

11 oktober 2023 om 12:30 Zakelijk

AMERSFOORT Of je nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst werkt, iedereen krijgt te maken met pensioen. De hoogste tijd om je te oriënteren. Zeker als 55-plusser. Donderdag 2 november verzorgt DURF een interessante informatieavond over pensioen.  

De drie partners van DURF financieel planners, Andrea Middel, Fred Ruwe en Bianca Wateler, geven tijdens deze voorlichtingsavond uitleg over je pensioen en beantwoorden je vragen. Bianca: ,,Wij zijn gecertificeerd financieel planners en hebben samen ruim 80 jaar ervaring in alle facetten van financiële planning. Onze kracht is dat wij staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij de klant en zijn/haar leven centraal staan. Wij hebben plezier in het persoonlijke contact. Iedere situatie is weer anders. Onze uitdaging is om telkens een advies te geven dat bij jou als persoon past. Deze speciale informatieavond sluit hier mooi op aan.”

55-PLUSSER

Financiële vrijheid. Dat willen veel mensen natuurlijk; zeker als het pensioen eenmaal voor de deur staat. Maar hoe vlieg je dat aan? En wat is er financieel mogelijk? Bianca Wateler: ,,Tijdens de informatieavond richten we ons op de 55-plusser die nadenkt over zijn/haar financiële toekomst. De avond is interessant voor mensen in loondienst én voor zelfstandigen.”

KEUZES

Vragen die kunnen spelen zijn: Wanneer wil ik stoppen met werken? Hoeveel geld heb ik nodig om prettig van te leven? Wat heb ik aan inkomen voor later opgebouwd in verschillende potjes? Denk aan AOW, pensioen, lijfrente, vrij vermogen (spaargeld/beleggingen), eigen woning/hypotheek. Welke keuzes kun je binnen al die voorzieningen maken? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

PENSIOENPIJLERS  

Bianca: ,,Binnen de pensioenregeling valt veel te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan eerder laten ingaan van pensioen, variëren in uitkeringshoogte, uitruilen van nabestaandenpensioen voorouderdomspensioen (of andersom). En niet onbelangrijk, wat gebeurt er als de nieuwe pensioenwetgeving is doorgevoerd?” Het inkomen voor later bestaat uit vijf pijlers: AOW, pensioen via werkgever, lijfrente (ofwel pensioen privé geregeld), vermogen, eigen woning & hypotheek. ,,Deze pijlers lichten we toe en beantwoorden vragen hierover. Van harte welkom in ons kantoor.”

INFORMATIEAVOND

Donderdagavond 2 november, aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Locatie: Regentesselaan 2, 3818 HJ Amersfoort. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: 


Of mail naar welkom@durf-fp.nl. Voor deelname worden geen kosten in rekening gebracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie