Iedereen mag gratis drie trainingen volgen om te kijken of de sport bevalt.
Iedereen mag gratis drie trainingen volgen om te kijken of de sport bevalt. TTV Hoogland
Sporten in Amersfoort

Leden welkom bij TTV Hoogland

19 september 2023 om 16:27 Zakelijk

AMERSFOORT ,,Heb je ook zo genoten van dat uurtje tafeltennis tijdens de vakantie? Ben je nu ook besmet met het tafeltennisvirus en wil je eigenlijk meer”, vraagt tafeltennisvereniging Hoogland: ,,Denk dan eens aan tafeltennis als wekelijkse sport.” Bij tafeltennisvereniging Hoogland krijgen belangstellenden alle kans om de tafeltennisvaardigheden op een leuke manier op te trekken van ‘camping’-peil naar ‘top’-niveau. ,,Voor de jeugd vanaf 8 jaar hebben wij ruimte in onze startersgroep op de donderdagavond. Hier zullen de eerste beginselen van de techniek zoals batgreep, balvaardigheid en voetenwerk op een speelse manier worden aangeboden of uitgebreid.”

Wie flink vooruit gaat, kan doorstromen naar één van de vervolggroepen. Ook binnen de senioren is er nog plaats voor nieuwe leden. Voor beginnende seniorleden en recreanten is er op de donderdagavond een training van 20.00 tot 21.00 onder leiding van een gediplomeerde trainer. Daarna kunnen de overige seniorleden tot 23.00 uur vrij trainen. Op de dinsdagen dat er geen competitiewedstrijden zijn, kan er vrij getraind worden. Iedereen mag gratis drie trainingen volgen voordat iemand besluit om lid te worden van de vereniging. ,,Kom gerust een keertje langs voor een vrijblijvende proeftraining. Je hoeft alleen maar een paar gympen mee te nemen, een batje hebben wij wel voor je liggen.” 

TTV Hoogland speelt in sporthal de Bieshaar. De speeldagen zijn voor jeugdtrainingen de donderdagavond, competitie jeugd op zaterdagmiddag, seniortraining op donderdagavond (beperkt op dinsdagavond) en competitie voor senioren op dinsdagavond of zaterdagmiddag. Het jeugdlidmaatschap kost 133,50 euro per jaar, een seniorenlidmaatschap 163,50 euro per jaar. Meer informatie: Eric Capello, secretaris@ttvhoogland.nl of ttvhoogland.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door TTV Hoogland en maakt deel uit van onze commerciële sportspecial ‘Sporten in Amersfoort’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie