Bij LAVIE zijn alle medewerkers opgeleid op het gebied van personal styling.
Bij LAVIE zijn alle medewerkers opgeleid op het gebied van personal styling. Lavie

Eerlijk kledingadvies bij LAVIE

7 september 2023 om 10:00 Zakelijk

WOUDENBERG Ook net buiten Amersfoort kunnen dames terecht om leuke kleding te shoppen. In Woudenberg zit LAVIE: een moderne damesmodezaak met een uitgebreide collectie aan merkkleding, waaronder Studio Anneloes, Fabienne Chapot, Summum, Red Button, Pom Amsterdam en Geisha. Ook zijn er riemen, tassen en schoenen te vinden om een nieuwe look helemaal af te kunnen stylen. Door de ruime keuze vinden klanten snel een complete outfit bij LAVIE, naar verschillende winkels is niet meer nodig. LAVIE is daarnaast kleinschalig en gemoedelijk, waardoor klanten verzekerd zijn van meer persoonlijke aandacht. 

Bij LAVIE zijn alle medewerkers opgeleid op het gebied van personal styling. Ze kijken onder andere naar je lengte, haarkleur en figuur om zo tot een persoonlijk kledingadvies te komen. Luuk: ,,Een eerste scan levert vaak al de juiste kleurtint op. Daarbinnen gaan wij op zoek naar de juiste mix. Soms komen er klanten binnen die iets leuks hebben gezien bij iemand anders, maar wat hun zelf minder goed staat. Wij zeggen dat dan eerlijk en laten zien welke kleuren beter bij die klant passen. Dit heeft onder andere te maken met je haar- en huidskleur.”    

VERRASSENDE COMBINATIES

,,Er zijn ook klanten die helemaal niet weten wat ze willen”, vervolgt Luuk. ,,Wij vragen dan of het voor een speciale gelegenheid is en zoeken vervolgens verschillende setjes uit onze collectie om te passen. Hierbij komen we ook graag met verrassende combinaties, waar de klant in eerste instantie niet zelf aan gedacht zou hebben. Als iets niet goed staat, zeggen we dat eerlijk en gaan we verder zoeken. Samen komen we er altijd wel uit. Uiteindelijk willen we dat iemand zelfverzekerd met nieuwe kleding onze winkel weer uitloopt. Dus, kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe outfit? Een outfit die écht bij je past en waar je je lekker in voelt? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Woudenberg. Je kunt er gratis parkeren voor de deur.” 

Kijk voor meer informatie en de nieuwste collecties op www.lavie.nu.

LAVIE
Dorpsstraat 32
Woudenberg
033-7200075

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie