De evenementenruimte is omgetoverd tot een Winter Wonderland.
De evenementenruimte is omgetoverd tot een Winter Wonderland. Hetty Heijne

Winter Wonderland bij Club Four Seasons

7 december 2022 om 08:30 Zakelijk

LEUSDEN Club Four Seasons is niet alleen bekend om de gezellige sfeer, het heerlijke eten, de wekelijkse deejay, de Lazy Jazz concerten, de evenementenruimte voor zakelijke partijen en feesten; Club Four Seasons zorgt regelmatig voor nieuwe verrassingen. De evenementenruimte is inmiddels omgetoverd tot een Winter Wonderland. Bezoekers wanen zich in kleine besneeuwde dorpen of bovenop de skipiste. Met een stoeltjescabine aan het plafond, waar je een prachtige foto kunt maken alsof je in Oostenrijk zit. In deze ruimte worden kerstborrels, nieuwjaarparty’s en December Jazz gehouden. Mogelijkheden genoeg. 

OOSTENRIJKSE APRES SKI Op tweede kerstdag kan men dineren in deze ruimte. ,,Het gastronomische diner en het entertainment voor groot en klein zijn perfecte ingrediënten voor Kerstmis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Maar dat is nog niet alles. Inmiddels is ook het gezellige buitenterras dat zomers gevuld is met loungehoeken, een klein zwembad en muziek veranderd in een Oostenrijkse après-ski stübe. In het midden staat de skipiste, waar men alvast kan oefenen op ski’s of snowboard. Kerstbomen, rendieren, sneeuwmachine, vuurhaarden, de glühweintap, warme chocolademelk en uiteraard een lekkere lunch en borrel & bites zorgen ervoor dat de hele familie bij Club Four Seasons doorbrengt.”

SKILES Op zondag is het voor iedereen toegankelijk. De ruimte is open van 12.00 tot 18.00 uur en de baan staat er de komende maanden. Ski’s, helmen en skischoenen hoeft men niet mee te nemen, deze zijn beschikbaar op de locatie. Helm en handschoenen zijn verplicht op de ski baan. Er worden ook ski-lessen gegeven. Vooralsnog is dat op de donderdagen, de eerste week van januari en vanaf januari ook op de zondagen. Hou de website in de gaten voor de tijden en tarieven. Mensen die zelf ski-les kunnen geven mogen contact opnemen voor meer informatie.   

Restaurant Four Seasons
Kastanjelaan 1
3833 AN Leusden
033-3030727
www.restaurantfourseasons.nl
info@restaurantfourseasons.nl
Instagram en Facebook: @four seasons leusden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie