Afbeelding
Just Entertainment
LEZERSACTIE

‘Meet and greet’ met Pieten uit De Grote Sinterklaasfilm bij Monkey Town

Zakelijk

AMERSFOORT Wat het geheim is van Marco Marsepeins pepernoten? Of wat is het lievelingsspeelgoed is van Bennie Taaitaai en Chico Choco? Of wat vinden Kim Kado en Paco Post het allerleukste vinden aan Pietje zijn? Deze Pieten uit ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’ komen zondag 27 november naar Monkey Town Amersfoort voor een meet and greet. 

De Stad Amersfoort mag twee keer een prijs weggeven bestaande uit twee toegangskaartjes voor Monkey Town voor een ontmoeting met Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Kado, Paco Post en Chico Choco uit De Grote Sinterklaasfilm én twee bioscoopkaartjes voor ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. 

Wil je hier kans op maken? Mail je contactgegevens naar verkoop.amersfoort@bdu.nl. (De ‘meet and greet’ is op zondag 27 november 12.00 tot 13.00 uur bij Monkey Town Amersfoort aan de Middelhoefseweg 10.)

LET OP Op zaterdag 26 november organiseert Monkey Town door het hele land de Nationale Pietendag waar bezoekertjes een echt Pietendiploma kunnen halen. De meet and greet met de Pieten uit ‘De Grote Sinterklaasfilm’ is op zondag 27 november van 12.00 tot 13.00 uur. Dit zijn dus twee aparte momenten.

(Er zijn geen speciale tickets voor de Pietendag of de meet and greet te koop, beide evenementen zijn toegankelijk met de reguliere toegangskaart die je koopt aan de kassa van Monkey Town).

advertentie
advertentie