HLG accountants en adviseurs werkt vooral voor de grotere bedrijven, maar blijft altijd persoonlijk betrokken.
HLG accountants en adviseurs werkt vooral voor de grotere bedrijven, maar blijft altijd persoonlijk betrokken. Rinus van Denderen
Ondernemer in beeld

HLG Accountants en Adviseurs zoekt manager bedrijfsvoering

21 september 2022 om 16:08 Zakelijk

LEUSDEN Wil jij werken bij een nationaal en internationaal opererende boutique op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratieve diensten? Dat kan. HLG zoekt een Manager Bedrijfsvoering. Een dynamische en afwisselende functie bij een platte organisatie met interessante klanten en leuke collega’s.

Gerard de Gooijer, partner bij HLG: ,,Wij werken vooral voor de grotere bedrijven, maar blijven altijd persoonlijk betrokken. Naast het uitvoeren van wettelijke controles, zijn wij onder andere sterk in bedrijfsopvolging, bedrijfsovernames, fiscaliteit en andere uiteenlopende financiële vraagstukken. HLG zit nooit stil, geen dag. We zijn voortdurend in ontwikkeling.”

DE FUNCTIE Als Manager Bedrijfsvoering geef je leiding aan het secretariaat, zorg je ervoor dat de interne organisatie optimaal functioneert en de verschillende businessunits ontzorgd worden. Ook maak je deel uit van het managementteam.

Wij werken vooral voor de grotere bedrijven, maar blijven altijd persoonlijk betrokken

WARME WISSELWERKING Mirjam Kuit, HR manager: ,,Bij HLG is er oog voor een goede werk-privébalans en een fijne werksfeer. Om dat te bevorderen zijn er geregeld motivatiesessies of leuke bedrijfsuitjes. Zo zijn we onlangs naar Parijs geweest. Wij vinden het belangrijk dat je betrokken bent. Dat is natuurlijk een wisselwerking.” De Gooijer: ,,Door onze internationale contacten binnen het netwerk van Allinial Global en IR Global, heb je kansen voor bijvoorbeeld mooie stages in het buitenland. Bij ons kun je je vleugels uitslaan.”

OOG VOOR MAATWERK Op het gebied van jouw ontwikkeling is er bij HLG veel mogelijk. Dat is allemaal maatwerk, benadrukt Kuit: ,,Samen met jou kijken we wat jij nodig hebt om je door te ontwikkelen. Waar sta je? Waar wil je heen? Daar helpen we je bij.”
De Gooijer: ,,Ik ben ervan overtuigd dat mensen gelukkig worden als ze gezien worden en gestimuleerd in hun ontwikkeling. Doen wat je leuk vindt. Daar is bij ons oog voor.”

Ben je nieuwsgierig naar HLG? We maken graag kennis met je. Neem voor meer informatie contact op met Mirjam via vacatures@hlg.nl of telefoonnummer 033-4347200. Wil je direct solliciteren? Kijk voor deze vacature of andere openstaande vacatures op: www.werkenbijhlg.nl.

Dit artikel is onderdeel van onze Baandichtbij vacaturekrant die in week 38 met De Stad Amersfoort huis-aan-huis is verspreid. 
Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-12121395 m.rodenburg@bdu.nl) of Linde Meijerink (0342-494258 l.meijerink@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie