Jonathan Doorneweerd (links) en Anton Pieter van Olst.
Jonathan Doorneweerd (links) en Anton Pieter van Olst. STIPT Deuren
Ondernemer in beeld

Verfraai het interieur met Stipt Deuren

23 maart 2022 om 23:30 Zakelijk

NIJKERK Anton Pieter van Olst en Jonathan Doorneweerd startten in 2020 hun bedrijf Stipt Deuren. De onderneming, gespecialiseerd in scharnier- en schuifdeuren, is afkomstig uit de interieurbouw. Stipt Deuren voorziet in de steeds groter wordende behoefte aan stijlvolle binnendeuren, op maat gemaakt naar wens en behoefte van de particuliere of zakelijke klant. 

In de showroom aan de Smitspol 20 in Nijkerk is (op afspraak) een impressie te zien van de eindeloze mogelijkheden die Stipt Deuren biedt. Anton van Olst: ,,Wij gaan in op de trend en leveren uitsluitend maatwerk. De deuren worden in Nederland gemaakt en worden door ons eigen montageteam bij u geplaatst.”

Maatwerk tot op de millimeter

Stipt Deuren is een exclusief bedrijf. Elke deur is weer anders gemaakt, naar de wensen van de klant en de omgeving waarin de deur geplaatst wordt. ,,Maatwerk tot op de millimeter”, noemt Anton dat. ,,Bij het samenstellen heeft de klant van Stipt keuze uit verschillende ontwerpen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende opties, zoals de kleur van het profiel, verschillende grepen en kleuren van het glas. Bij Stipt Deuren stelt u uw steel look deur en wanden eenvoudig samen. Dat kan via onze website www.stiptdeuren.nl.”

DINERBON KADE 10 Anton Pieter en Jonathan hebben namens Stipt Deuren een speciale actie georganiseerd met het bekende Nijkerkse restaurant Brasserie Kade 10. Anton: ,,Bij aankoop van een deur of wand bij Stipt Deuren krijgt u een dinerbon ter waarde van 75 euro cadeau waarmee u heerlijk kunt dineren of lunchen bij Brasserie Kade 10. Een nieuwe deur en smakelijk genieten bij de lokale horeca. Dat is dubbel genieten.”

Stipt Deuren
Smitspol 20 D
3861 RS Nijkerk
Tel. 085-7603988
info@stiptdeuren.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie