De mooiste iconische gebouwen en monumenten zijn op de skyline te zien. Waaronder uiteraard de Lange Jan en Koppelpoort.
De mooiste iconische gebouwen en monumenten zijn op de skyline te zien. Waaronder uiteraard de Lange Jan en Koppelpoort. Emma Groenenboom

Gerda Van Oven-Landman wint de skyline van Amersfoort

Zakelijk

AMERSFOORT Het bedrijf Cityshapes uit Rotterdam heeft een nieuwe houten skyline van Amersfoort ontwikkeld: ,,Een mooie (wand)decoratie voor alle trotse inwoners”, beschrijft medewerker Tim Klay. De Stad Amersfoort mocht een exemplaar weggeven en Gerda Van Oven-Landman is uitgeloot als winnaar van onze Facebookactie. Zij mag kiezen uit een materiaal naar keuze: eiken, noten of zwart hout.

,,De mooiste iconische gebouwen en monumenten zijn op de skyline te zien. Waaronder uiteraard de Lange Jan en Koppelpoort. De skyline is gemaakt van 100 procent duurzame, PEFC-gecertificeerde houtsoorten.” De skyline is hier te vinden en is inmiddels ook fysiek verkrijgbaar bij de VVV Amersfoort. ,,Wellicht komen er snel nog meer lokale winkels/ondernemers bij.”

LEZERSACTIE De Stad Amersfoort kan soms een leuke prijs weggeven aan onze lezers of volgers. Like of volg ons Facebookaccount om ook deze acties voorbij te zien komen.

De winnaar mag zelf kiezen uit een materiaal naar keuze: eiken, noten of zwart hout.
De skyline is gemaakt van 100 procent duurzame, PEFC-gecertificeerde houtsoorten.
advertentie
advertentie