The Best ABBA Tribute speelt op het podium van De Noot op zaterdag 23 oktober.
The Best ABBA Tribute speelt op het podium van De Noot op zaterdag 23 oktober. Abba Tribute
Ondernemer in beeld

Abba Tribute in De Noot

14 oktober 2021 om 15:00 Zakelijk

HOOGLAND Abba speelt in De Noot. Een hele avond in Abba-sfeer voor iedereen die is opgegroeid met de legendarische popband. Een avondvullend programma dat een stukje jeugdsentiment oproept en voor de jongeren tijdloze muziek brengt.

Café-restaurant De Noot weet iedere keer opnieuw weer de mooiste en leukste bands te boeken. En nu Abba zelf heeft aangekondigd opnieuw op het podium te willen gaan staan is De Beste Abba Tribute binnenkort in Hoogland.

De tribute band speelt klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez Vous en The winner takes it all. Hits die zo bekend zijn dat ook vrijwel iedereen, uit alle generaties die opgroeiden nadat Abba al weer gestopt was met optreden, de teksten volop kan meezingen.

VOLOP MEEZINGEN En meezingen kan je dan ook doen als je voor het optreden De Noot je kaartje koopt. Want de zeskoppige formatie die deze avond in Hoogland garant staat voor een zeer gezellige avond doet dat met het wereldwijd bekende repertoire van Abba. Inmiddels gingen vele fans na het avondvullende programma van de tribute-band naar huis met het gevoel ’Ja, ik kende alle liedjes’.

TRIP DOWN TO MEMORY LANE Abba, de Zweedse popgroep, die in 1972 in Stockholm gevormd werd door Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson en Anni-Frid Lyngstad, is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums. De leden kondigden pas aan weer op tour te willen. Zeer waarschijnlijk een prachtige concertreeks maar voor velen, zo niet de meeste muziekliefhebbers, is een avond vol met Abba-muziek die bekend in de oren klinkt toch de echte trip down to memory lane.

GOEDE SFEER De herkenbaarheid van de muziek en de act van de band The Best ABBA Tribute maakt het daarom zeker de moeite waard een heerlijke avond uit te gaan in De Noot. En het is een echte hommage aan de goede sfeer van de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw.

MEER MUZIKALE ACTS Café-restaurant De Noot heeft de komende maanden nog meer fantastische muzikale acts op het podium staan zoals op zondag 7 november Sugar Queen Trio, zondag 12 december Heel Hoogland zingt Hazes en vrijdag 22 oktober Groovetakers. De complete agenda en alle informatie over de optredens van de verschillende artiesten is te vinden op de website van het muziekcafé.

The Best ABBA Tribute speelt op het podium van De Noot op zaterdag 23 oktober. De aanvang van de avond is om 20.00 uur. Kaarten 30,00 euro per persoon, verkoop via de website: denoot.nl/agenda

door Arnoud J Spaaij

Cafe De Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
033 480 9376

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie