Uit eten en plezier maken tegelijk kan bij Club Tucan.
Uit eten en plezier maken tegelijk kan bij Club Tucan. Juliette Schmitt/Indebuurt Amersfoort
Ondernemer in beeld

Club Tucan ‘Food and fun’ opent binnenkort haar deuren

12 juli 2021 om 07:36 Zakelijk

AMERSFOORT ,,Club Tucan ‘Food and fun’ is een nieuw concept waar activiteiten, plezier en gezellige horeca samenkomen’’, aldus Leon Huisman, manager van Club Tucan. In het voormalige pand, A1 Plaza, lanceert Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 naar verwachting halverwege juli het nieuwe ‘Food and Fun’-concept.

Met een oppervlakte van 1500 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen kunnen gasten bij Club Tucan met grote en kleine groepen terecht. Naast een à la carte grill en ‘shared dining’-familierestaurant, in tropische sferen, is er een etage ingericht met virtual reality games en arcadespellen. In de kelder wanen bezoekers zich op een zonnig strand inclusief een eigen beach bar, dansvloer, jeu de boulesbaan en private karaoke rooms. ,,Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils, van jong tot oud.”

BEACH BAR In de Beach Bar zijn heerlijke cocktails te bestellen, is een dansje te doen op de dansvloer of zijn vrienden uit te nodigen op één van de drie jeu de boulesbanen. De private karaoke rooms zijn in de beach bar onderdeel van een compleet avondje uit: van een Amsterdams bruine kroeg tot een Japanse kamer om de longen uit het lijf te zingen.

RESTAURANT MARLEY’S Marley’s restaurant is een plek om met familie of vrienden te komen eten voordat iedereen elkaar uitdaagt op één van de activiteiten. In het restaurant heerst een ontspannen tropische sfeer. Het menu bestaat uit a la carte gerechten die op de lava grill vers worden bereid, shared dining of een vers bereide pizza uit de steenoven. Aan de allerkleinste gasten is ook gedacht. In een afgesloten kinderkamer kunnen zij zich heerlijk vermaken.

GAMING Spelfanaten kunnen hun geluk niet op in de game club van Club Tucan met verschillende nieuwe en klassieke speltechnologieën aan. De game club is onderverdeeld in drie ruimtes: het VR game park, de arcade room en racesimulatie. Hier is een selectie van de laatste virtual reality games te spelen, zoals racing, surfen, shooting en nog veel meer.

De officiële opening van Club Tucan vindt halverwege juli plaats. De definitieve datum wordt nog bekend gemaakt. ,,Wij kunnen niet wachten om jong en oud te kunnen verwelkomen om Club Tucan met eigen ogen te bekijken en te bewonderen”, aldus Marlijn van der Valk, General Manager Van der Valk Hotel Amersfoort-A1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie