Er is veel ruimte in de nieuwe locatie van Garage Beumer.
Er is veel ruimte in de nieuwe locatie van Garage Beumer. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Ruimte voor Garage Beumer

12 maart 2021 om 12:15 Zakelijk

AMERSFOORT Garage Beumer is verhuisd naar een ruim en goed uitgerust nieuw pand. Remco Beumer heeft ruimte nodig om onderhoud, reparatie en service voor alle merken auto’s te kunnen uitvoeren. Onder andere een nieuwe APK-teststraat gaat daarmee helpen.

Het gonst in de vroege morgen al van de bedrijvigheid. Remco Beumer is van alles aan het opstarten aan het begin van de week. „Het is even druk nu”, legt hij uit terwijl hij de gloednieuwe kantine binnenloopt. Maar dat is geen probleem, zijn vrouw legt in enkele zinnen uit hoe het allemaal begonnen is.

ERVARING Zelf werkt Nienke Beumer ook mee in het bedrijf: „Ja, ik doe enkele dagen in de week de administratie binnen het bedrijf”, vertelt ze enthousiast. „Remco is al actief in de autobranche sinds zijn veertiende. Hij begon in zijn vrije tijd en met stage lopen met sleutelen aan auto’s. Daarom studeerde hij op het MBO autotechniek. Hij werkte lange tijd als monteur en kreeg zes jaar geleden de gelegenheid aan de andere kant van dit pand voor zichzelf te beginnen”, vertelt Nienke over de ervaring die Remco heeft.
Er is heel wat ruimte bijgekomen. Er kunnen met gemak wel zes of zeven auto’s in de werkplaats staan. Hier passen zelfs kleine vrachtauto’s in.

We hebben alles in huis: een complete APK-teststraat is er nu ingericht

APK-TESTSTRAAT De stap om te verhuizen vroeg nog wel wat aanpassingen vindt Nienke: „Ja Remco startte zes jaar geleden in de crisis. Dat lukte ontzettend goed. Hij is echt vanuit eigen kracht begonnen en nu stond hij in de coronacrisis voor eenzelfde punt. Het werk was er al wel maar we hadden meer ruimte nodig. En er is er een monteur bijgekomen. Simon Split is eerste monteur en APK-keurmeester. Daarvoor hebben nu ook alles in huis: een complete APK-teststraat is er nu ingericht.”

OVERLEG Garage Beumer heeft een klantenkring uit Amersfoort en ook rondom de stad weten veel klanten Beumer te vinden. „We werken samen met allerlei leveranciers. Remco overlegt altijd eerst met de klant voor hij begint aan de reparaties. Pas dan bestellen we onderdelen en gaan we aan de slag. Een goede en snelle samenwerking met de leveranciers is dan ook echt belangrijk.”

ALLE MERKEN Garage Beumer is goed in elektronica in auto’s. In de hedendaagse auto’s is dat belangrijker dan ooit. En Beumer heeft kennis van alle auto’s. Sowieso onderscheidt Beumer zich op dat vlak. „We kijken altijd vooraf wat nodig is. Bij ons echt geen onnodige reparaties. Dat is de kracht van Remco, je krijgt een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.”

Een goede en betrouwbare service vindt Beumer van groot belang. „Een goede relatie met de klant daar hechten we erg aan”, zegt Nienke. „We willen natuurlijk dat een klant tevreden weggaat en ook weer tevreden terugkomt.”

Garage Beumer
Natriumweg 3B
3812 PV Amersfoort
0334611121
garagebeumer.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie