Afbeelding
Govaert Makelaardij
Advertorial

Je huis weer een thuis: Govaert start positieve Valentijnsactie in de stad

3 februari 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Veel mensen voelen zich opgesloten in hun huis, terwijl het huis een thuis zou moeten zijn. Govaert Makelaardij start daarom in Amersfoort de Valentijnsactie Hart op de juiste plek. Ze verrassen vier stadsgenoten met een Valentijnsdiner van Stadscafé Amersfoort plus een serenade van de zangeres Abke Bruins. Zodat je huis, ondanks alle corona-perikelen, weer die warme en gezellige plek wordt die het hoort te zijn. 

Corona-technisch is het de laatste maanden soms behoorlijk lastig thuis, omdat we worstelen met de ruimte. Ineens is de keukentafel ook een werkplek, de slaapkamers zijn klaslokalen voor de kinderen en midden op de dag verandert de woonkamer in een sportschool of yogastudio. ,,Onze woonwensen zijn in een jaar tijd razendsnel veranderd. Ik noem dat gekscherend wel eens ‘de coronaruimte’, zegt Arne Hopstaken, één van de eigenaren van Govaert Makelaardij. ,,Een grap natuurlijk, maar wel een met een serieuze lading. Het huis waar je ’s ochtends uitvliegt en ’s avonds samenkomt, is voor veel mensen veranderd in de plek waar alles gebeurt. Werken, studeren, sporten, anderen online ontmoeten en samen ontspannen. Het gebeurt allemaal in je huis.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


undefined

Het huis is voor veel mensen veranderd in de plek waar álles gebeurt: werken, studeren, sporten, anderen online ontmoeten en samen ontspannen

En dat knelt, weten ook de twee andere Govaert-eigenaren Hugo Drost en Jeldrik van Rhijn. ,,Daarom willen we een positieve actie starten die bijdraagt aan het gevoel dat je huis weer voelt als thuis. Valentijnsdag is daarvoor de perfecte dag. Zo bieden we een warm hart aan Amersfoorters in deze tijd”, aldus van Rhijn.

VALENTIJNSDINER MET SERENADE Samen met Stadscafé Amersfoort en zangeres Abke Bruins geeft Govaert Makelaardij daarom op zondag 14 februari vier diners voor twee mét een serenade weg. Lekker eten en genieten van een prachtig lied. ,,Mensen kunnen op Facebook kandidaten aandragen die een diner verdienen. Omdat ze al maanden thuis werken bijvoorbeeld. Omdat ze ondanks corona toch het lef hadden verliefd te worden en zijn gaan samenwonen. Of misschien gun je het jezelf, omdat je wel wat liefde kunt gebruiken! We hopen dat veel Amersfoorters op onze Facebookpagina stadsgenoten taggen, zodat wij niet alleen kunnen zorgen voor het diner en de serenade, maar ook een positieve vibe in gang zetten.”

Wij zijn niet alleen makelaars, maar ook inwoners van deze stad

HART OP JUISTE PLEK Govaert is als oudste makelaarskantoor van de stad geworteld in Amersfoort. Door hun jarenlange deelname en ondersteuning aan allerlei culturele projecten, zagen zij afgelopen jaar hoe corona alle evenementen uit de agenda sloopte. ,,De KunstKijkDagen, festivals; het ging in 2020 allemaal niet door. Dat verschraalt de dynamiek van de stad enorm. Wij zijn niet alleen makelaars, maar ook inwoners van deze stad. Dus dat is pijnlijk. Een stad wordt een stad, juist door al die evenementen.”

Ook 2021 wekt, tot nog toe, niet de indruk dat de corona-maatregelen snel verdwijnen zodat de dynamiek van de stad kan terugkeren. Daarom besloot Govaert tot de valentijnsactie Hart op de juiste plek. Ze vroegen zangeres Abke Bruins of zij wilde participeren. Ook zij was direct enthousiast over het idee om zingend aan de tafel te verschijnen van vier stadsgenoten. ,,Onze slogan is al jaren ‘De makelaar in Amersfoort met het huis op de juiste plek’. Maar een warm hart bieden, is op Valentijdsdag net even iets belangrijker.”

Govaert Makelaardij Verhuur&Beheer
Zonnehof 6A
3811 ND Amersfoort
Tel. 033-4630444
Website
Facebook

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie