Ook de PLUS is te koop in het Monopolyspel Amersfoort.
Ook de PLUS is te koop in het Monopolyspel Amersfoort. Arnoud J Spaaij
Advertorial

Monopoly: wordt Amersfoorts vastgoedmagnaat bij PLUS

28 oktober 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Iedereen kan nu vastgoedmagnaat in Amersfoort worden. De duurste straten en de succesvolste bedrijven kunnen binnenkort worden verhandeld. Als je tenminste klant bent bij PLUS Amersfoort.

Arnoud J Spaaij

Wethouder Fatma Koser Kaya nam maandag voor de deur van PLUS Amersfoort de eerste doos van het lokale PLUS Monopolyspel in ontvangst. Koser Kaya heeft onder andere City Marketing in haar portefeuille en daar past het spel in de lokale Amersfoortse vorm helemaal in thuis.

De overhandiging van het Monopolyspel Amersfoort ging door de coronaregels wat afstandelijk maar juist nu past het spel helemaal in de huiselijk omgeving, denkt Merijn van Elsäcker, bedrijfsleider bij PLUS. ,,Het is echt een leuke gadget voor de feestdagen. Het spel is een echt Monopolyspel en verder taylor made gemaakt.”

KANSKAART Monopoly Amersfoort is gewoon het Monopolyspel zoals velen van ons het kennen maar alle straten, belangrijke gebouwen en investeringen zijn lokaal. In het midden van het spelbord prijkt een prachtige afbeelding van de mooie Koppelpoort en nog mooier is, als je twaalf gooit vanaf start, je gelijk de kans krijgt om PLUS Amersfoort te kopen. ,,Ook de kanskaarten zijn aangepast,” zegt Van Elsäcker. Zo heeft het spel nog veel meer aardige lokale vermeldingen.

COLLECTORS ITEM PLUS noemt de Amersfoortse variant een collectors item voor de echte Amersfoorters. Het spel zelf is natuurlijk wereldberoemd in alle nationale versies, maar in deze versie zou je van de Noordewierweg via de Schothorsterlaan naar de Vermeerstraat kunnen lopen. Je kunt eigenaar worden van de Langestraat en uiteraard je boodschappen doen bij PLUS Amersfoort. ,,En nu maar hopen dat onze klanten met hun Monopolygeld niet in de winkel staan”, lacht Van Elsäcker. ,,In het spel kan je al gratis langs de PLUS.” Hij vindt zelf de actie ook erg leuk. ,,We zochten naar iets wat op dit moment bij de winkel en bij onze klanten past”, zegt hij. ,,Ja het is echt een leuke gadget voor de feestdagen en vooral iets echt leuks voor Amersfoort.”

De spaaractie kan de klant die bij PLUS Amersfoort winkelt de komende tijd niet ontgaan. Je kan zomaar een grote foto van je eigen straat tegenkomen in de winkel als promotie. En dat is, ook al zie je geen kans om het spel bij elkaar te sparen, ook een leuke ervaring tijdens het winkelen.

SPAREN Om het spel te bemachtigen heb je een volle spaarkaart nodig met dertig zegels. Een zegel ontvang je bij iedere besteding van tien euro. De actie van PLUS loopt tot en met zondag 20 december en daarbij geldt, op is op. Daarom kun je een volle spaarkaart inwisselen voor een voucher om een spel te bemachtigen. Bij het inwisslen van de spaarkaart voor de voucher vindt ook meteen de bijbetaling van 29,95 per spel plaats. Afhalen kan vanaf dinsdag 22 december en daarmee is een het ideaal kerstcadeau.

PLUS Amersfoort
Arnhemseweg 4
3817 CH Amersfoort
Tel. 033-4481060.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie