,,Dankzij de inzet van de medewerkers hebben we het ‘lockdown-programma’ op de rit", zegt eigenaar Rinke van ’t Holt.
,,Dankzij de inzet van de medewerkers hebben we het ‘lockdown-programma’ op de rit", zegt eigenaar Rinke van ’t Holt. Het Lokaal
Advertorial

‘Lokaal afhalen, bezorgen en cadeau geven kan bij Het Lokaal!’

21 oktober 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT De tafels staan weer langs de wand om plaats te maken voor meer ruimte in de winkel. Voor de tweede keer dit jaar sluit streekwinkel, en restaurant, Het Lokaal de deuren van het eetgedeelte.

,,Het was snel schakelen, maar dankzij de inzet en creativiteit van de medewerkers hebben we na één dag het ‘lockdown-programma’ alweer op de rit.” Nu uit eten even niet meer kan zet Het Lokaal in op afhalen, bezorgen, cadeaus én natuurlijk een goed gevulde winkel vol met lokaal lekkers zoals dagelijks versgebakken brood, gebak en koffie to go.

Het Lokaal kwam net lekker in de flow op weg naar de feestdagen. ,,Het Kerstmenu stond op papier, de eerste kerstpakketten werden besteld,” vertelt eigenaar Rinke van ’t Holt. Met de strenge oproep om toch echt zoveel mogelijk thuis te werken, merkt Het Lokaal dat werkgevers nu al hun medewerkers in het zonnetje zetten. ,,De vraag naar cadeaupakketten neemt toe. Lokale lekkernijen en zelfs borrelpakketten voor tijdens de digitale vrijdagmiddagborrel. Het is leuk om te zien hoe creatief werkgevers worden, wij denken graag met ze mee!”

CADEAUPAKKETTEN: BEDANKT Zo bezorgde medewerker Lukas deze week vierhonderd cadeaupakketten bij de vrijwilligers van Indebuurt033. Een bedankje voor hun inzet. Meestal bedanken zij hun vrijwilligers met een uitstapje, maar dat kon dit jaar niet doorgaan. Daarom kozen zij voor een Lokaal Borrelpakket.

LOKALE BOODSCHAPPEN AAN HUIS Naast cadeaupakketten bezorgt Het Lokaal nu ook vaker lokale boodschappen aan huis. ,,Tijdens de eerste lockdown startten we met bezorgen op dinsdag en zaterdag. Vanaf deze week breiden we dat uit naar vijf dagen per week, van dinsdag tot en mét zaterdag. Naast onze vaste samenwerking met 2Wielkoeriers, rijden nu ook de elektrische auto’s van Hurby voor ons door Amersfoort. Op deze manier garanderen we vijf dagen per week duurzame bezorging en bieden we gemak aan mensen die liever thuis blijven, maar toch lokaal willen kopen!”

HET LOKAALMAAL, SAMEN DELEN Maaltijden bezorgt Het Lokaal niet aan huis. ,,We vinden het prettig als mensen zelf hun maaltijden afhalen. Doordat je vooraf online bestelt en betaalt weten we wanneer je komt. Je hoeft dus niet lang te wachten. Zo garanderen we verse maaltijden en blijven we in contact met onze gasten.”
Gasten die het restaurant echt missen, kunnen nu ook online het bekende ‘samen delen menu’ bestellen. Een proeverij van voor-, hoofd- en nagerechten.

Liever niet delen? Diverse gerechten zijn ook los te bestellen als LokaalMaal. ,,En, op vrijdag, zaterdag en zondag bestel je net zo makkelijk pizza. Eigenlijk hoef je geen dag te koken om toch gezond en lokaal te eten”, concludeert van ’t Holt.

Het Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 PB Amersfoort
Tel: 033-7820503
www.hetlokaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie