Afbeelding
Justin Walker

Uber Eats nu ook beschikbaar in Amersfoort

8 oktober 2020 om 07:00 Zakelijk

AMERSFOORT Uber Eats breidt uit in Nederland en is sinds donderdag 8 oktober ook beschikbaar in Amersfoort. ,,De keuze voor deze stad is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Amersfoort veel interesse is in de bezorg-app”, schrijft het bedrijf.

Na de introductie in 31 andere steden in Nederland heeft Uber Eats nu Amersfoort als nieuwe bestemming uitgekozen waar gerechten van lokale restaurants thuis besteld kunnen worden. Uber Eats werkt in Amersfoort samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, KFC en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals ‘t Witte Konijn en Habibi aan huis bezorgd.

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie