Te Velde Training en Coaching biedt een gevarieerd programma.
Te Velde Training en Coaching biedt een gevarieerd programma.
Advertorial

Gesubsidieerd SLIM-loopbaanadvies voor mkb

19 februari 2020 om 14:01 Zakelijk

AMERSFOORT Te Velde Training en Coaching biedt onder andere loopbaanbegeleiding aan voor midden-en kleinbedrijven. Het kabinet wil succesvol ondernemerschap stimuleren en start in maart 2020 met de SLIM-subsidie voor mkb- ondernemers.

Deze regeling is bedoeld voor het investeren in de ontwikkeling en leercurve van medewerkers. MKB-bedrijven hebben in de praktijk minder tijd, geld of kennis ter beschikking voor investeringen in medewerkers dan grote bedrijven. Leren en ontwikkelen is echter ook binnen het midden-en kleinbedrijf ontzettend belangrijk, daarom is deze regeling in het leven geroepen.

Te Velde Training en Coaching heeft hiervoor een gevarieerd programma bestaande uit: Ontwikkelscan voor medewerkers, in vijf gesprekken hebben de medewerkers de stip op de horizon staan; Loopbaancoaching voor de medewerkers; Doorlichten van de onderneming op scholingsbehoeften; Het ontwikkelen van een methode om medewerkers te stimuleren zich verder te ontwikkelen zoals het opzetten van periodieke ontwikkelgesprekken; Drie persoonlijke ontwikkelworkshops; Preventietraining ter voorkoming van stress en burn-out.

VOORWAARDEN Het budget voor het totale pakket aan activiteiten in het kader van het stimuleren van leren en ontwikkelen moet liggen tussen de 5,000 en 24,999 euro; 80 procent van het programma wordt gesubsidieerd indien een onderneming minder dan vijftig medewerkers in dienst heeft of een jaaromzet van minder dan 10 miljoen euro. In alle overige gevallen is 60 procent van het programma subsidiabel. De subsidie kan alleen in maart en september 2020 worden aangevraagd. Samen met Te Velde Training en Coaching kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Wij helpen u met deze subsidie-aanvraag en verzorgen de organisatie en uitvoering van het gehele programma.

De trainingen en persoonlijke gesprekken kunnen zowel op locatie als op de Eemlandhoeve plaatsvinden. De Eemlandhoeve is een inspirerende locatie waar u zo de natuur inloopt en de informatie in rust kan laten inwerken. Wilt u nog in maart subsidie aanvragen voor het leren en ontwikkelen in uw onderneming? Bel of mail ons dan snel en vraag snel naar de mogelijkheden!

De activiteiten zijn toegesneden op alle mkb-bedrijven waar de volgende vragen spelen:
Hoe helpen we onze medewerkers zich effectief te ontwikkelen?
Hoe zorgen we dat onze medewerkers gemotiveerd en vitaal blijven?
Hoe boeien en binden we medewerkers aan onze organisatie?
Wat zijn loopbaanperspectieven en kansen voor onze medewerkers?

Anton te Velde
Bisschopsweg 7 (op het erf van de Eemlandhoeve)
3725 LK Bunschoten-Spakenburg
Tel. 06-15025367
www.teveldecoaching.nl
anton@teveldecoaching.nl

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie