Het team van De Gezelligheid na het winnen van de eervolle titel 'Restaurant van het jaar van de provincie Utrecht'.
Het team van De Gezelligheid na het winnen van de eervolle titel 'Restaurant van het jaar van de provincie Utrecht'. Erik Peek Fotografie Airvideo.nl

De Gezelligheid uitgeroepen tot Restaurant van het jaar

30 januari 2020 om 16:11 Zakelijk

LEUSDEN Restaurant De Gezelligheid in Leusden is uitgeroepen tot 'Restaurant van het Jaar' van Nederland tijdens het 'Award Festival' van de Nederlandse Horeca Prijzen. In december werd de onderneming al tot beste in de provincie Utrecht benoemd en maandag 20 januari werd bekend dat ze zich definitief 'de beste van Nederland' mogen noemen.

Restaurant de Gezelligheid heeft ook een Gold Award gewonnen. Dit houdt in dat de gasten van De Gezelligheid het restaurant hebben gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van boven de 9. Volgens de organisatie is dat een bijzondere prestatie die niet vaak voorkomt. 

,,Enorm trots ben ik op deze titel", zegt Rody Aalbers, eigenaar van het restaurant. ,,Dit jaar bestaat ons restaurant tien jaar en deze prijs is voor mij een bevestiging dat we het goed doen. Zoveel positieve reacties van onze gasten mogen ontvangen die op ons gestemd hebben, maar ook van gasten in ons restaurant. Ik kan dit alleen maar doen door te werken met een fantastisch team dat altijd klaarstaat en meedenkt om het beste resultaat te halen", aldus Aalbers. 

Met een mooi uitzicht over de Leusderheide is het heerlijk vertoeven op het terras of binnen in het restaurant. Eén van de specialiteiten is het driegangen proeverijmenu voor twee personen. Deze wordt door de
chef-kok deels op glimmende spiegels geserveerd. Het restaurant kan tevens de catering van een evenement verzorgen; naast het walking diner concept, het proeverijmenu en de barbecue verzorgen zij ook koud-, warm-, en dessertbuffetten en heerlijke huisgemaakte borrelhapjes op locatie naar keuze. Restaurant De Gezelligheid heeft bovendien een eigen sloep die 'garant staat voor genieten en gezelligheid'.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie