Anne Fem de Groot: ,,Het voelt een beetje als thuiskomen.
Anne Fem de Groot: ,,Het voelt een beetje als thuiskomen." Arnoud J Spaaij

Anne Fem NVM makelaardij 2.0

23 oktober 2019 om 17:31 Zakelijk

AMERSFOORT Een fraaiere plek voor een makelaarskantoor is bijna niet denkbaar. Sinds deze week heeft Anne Fem de Groot midden in Amersfoort op een, voor veel Amersfoorters, heel bekende plek haar kantoor geopend. ,,Het voelt een beetje als thuiskomen," zegt de Amersfoortse onderneemster.

Arnoud J Spaaij

Menig Amersfoorter kent de de spoorwegovergang op de Leusderweg. Hoeveel mensen hebben er niet staan wachten op de lange treinen vol met auto's? En precies daar staat het hagel nieuwe kantoor van Anne Fem NVM makelaardij. ,,Ik ben blij om weer terug te zijn. Ik ben, zo merkte ik, een Amersfoortse in hart en nieren. Het is de perfecte plek voor een kantoor," vertelt De Groot enthousiast.

BEKEND De Groot is al vijftien jaar werkzaam in de makelaardij. Zes en half jaar geleden begon ze voor zichzelf in Rhenen. Ze heeft nogal wat ervaring en ook in Amersfoort kennen veel mensen haar. ,,Het is een beetje een verschuiving want veel klanten komen gelukkig mee. We gaan ons hier vooral richten op Amersfoort, Soest, Hoogland, Leusden en andere omliggende plaatsen. Ja dan is het een voordeel dat veel mensen mij al kennen."

HIGH5 Met het driekoppig team, het nieuwe kantoor en een op maat gemaakte website maakt Anne Fem NVM makelaardij een degelijke start in Amersfoort. Maar vooral het High5 ontzorgpakket voor aan- en verkoop van een huis blijkt uniek. De Groot: ,,Daarmee regelen wij alles voor de klant. Een complete professionele begeleiding met foto's, een filmpje, een plattegrond en de aanmelding op Funda. De bouwtechnische keuring. Taxatie door gecertificeerde taxateurs. De notaris. En optioneel een uitstekend advies voor een passende hypotheek. Alles voor één vast bedrag en bovendien kan je het in overleg helemaal naar je eigen wens aanpassen." Koop of verkoop je een huis dan weet je dus vooraf waar je aan toe bent. ,,Ja, dat geldt voor starters op de markt, voor mensen die op zoek zijn naar een aankoopmakelaar of voor mensen die hun woning willen verkopen en een verkoopmakelaar willen. We regelen gewoon alles. Inclusief de afspraken voor bezichtiging."

KWALITEIT ,,Daarmee is dit de nieuwe vestiging van Anne Fem NVM makelaardij 2.0," kwalificeert De Groot haar nieuwe stek. ,,We werken ook echt alleen met de beste taxateurs, bekende notarissen. Natuurlijk kan je altijd je eigen voorkeur aangeven. Maar we willen een kwalitatief goede dienstverlening en daar horen natuurlijk kwalitatief goede dienstverleners bij."

Met haar kennis van zaken en kennis van Amersfoort en omstreken biedt de huizenmarkt weinig geheimen voor De Groot. Nu alles op zijn plek valt is ze er zeer blij mee: ,,Ja, ik denk echt dat we een uniek concept op een unieke plek hebben."

a        [Anne Fem NVM makelaardij, Leusderweg 26, 3817KA Amersfoort, telefoonnummer 033-2091100, www.annefemnvmmakelaardij.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie