Afbeelding
Promotip

Lokale handelaren vinden nieuwe kansen met lancering van Promotip

16 april 2024 om 18:19 Zakelijk Deel je nieuws

Gina Dubois, moeder van twee en fulltime directeur van personeel en organisatie bij een IT-gericht bedrijf, heeft haar ondernemerschap naar een hoger niveau getild door de lancering van Promotip, een innovatief advertentieplatform voor lokale handelaren.

Haar visie, gedrevenheid en inzicht in de behoeften van kleine bedrijven hebben geleid tot de oprichting van een platform dat een frisse wind brengt in de wereld van lokale marketing.

Gina’s inspirerende reis begon in juni 2022, toen ze, jonglerend tussen haar drukke baan en het opvoeden van haar kinderen, de passie vond om haar eigen bedrijf te starten.

Als dochter uit een ondernemersfamilie begreep Gina de uitdagingen waarmee lokale handelaren werden geconfronteerd, vooral tijdens de coronaperiode, toen traditionele advertentiekanalen zoals sociale media verzadigd raakten met reclame.

“Als ondernemer en moeder van twee weet ik hoe kostbaar tijd en middelen kunnen zijn,” zegt Gina. “Ik wilde een platform creëren dat lokale bedrijven een effectieve en betaalbare manier biedt om te adverteren en op te vallen tussen de massa.”

Promotip biedt lokale handelaren de mogelijkheid om zichtbaarheid te vergroten en hun bedrijf te promoten, zonder de hoge kosten die vaak gepaard gaan met traditionele advertentiekanalen. Het platform, zowel gratis als betalend beschikbaar, stelt zelfstandigen zonder groot budget in staat om ook te profiteren van effectieve marketingoplossingen.

Het verhaal van Gina Dubois is een inspiratiebron voor anderen in de wereld van B2B-marketing. Haar toewijding aan haar gemeenschap en haar vastberadenheid om lokale handelaren te helpen, maken haar een waardevolle speler in de wereld van ondernemerschap en marketing.

Voor meer informatie over Promotip en hoe het lokale handelaren kan helpen, kunt u terecht op www.promo-tip.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie