Nu de aanpassingen bij de drie winkels van Bike Totaal Steven Koelewijn zijn doorgevoerd is het tijd voor leuke acties.
Nu de aanpassingen bij de drie winkels van Bike Totaal Steven Koelewijn zijn doorgevoerd is het tijd voor leuke acties. Bike Totaal Steven Koelewijn
Advertorial

Bike Totaal Steven Koelewijn viert feest in nieuw jasje

17 april 2024 om 07:34 Zakelijk

AMERSFOORT De drie winkels van Bike Totaal Steven Koelewijn zijn in een nieuw jasje gestoken. In Spakenburg was dit al eerder het geval, en afgelopen periode waren de winkels in Amersfoort en Baarn aan de beurt. Daarnaast is er recent een compleet nieuwe huisstijl doorgevoerd. 

Voor Bike Totaal Steven Koelewijn begon het allemaal tijdens de Grote Depressie, toen Spakenburger Steven Koelewijn senior een idee kreeg. Hij was eerst visser, maar toen de visvangst terugliep door de aanleg van de Afsluitdijk in 1932, dacht hij: “Tijd voor iets anders!” Hij schakelde over naar het maken van fietsen bij fietsenfabriek Eijsink. Maar toen kwam de economische crisis om de hoek kijken en daar stond hij dan, zonder baan. 

Maar de opa van de huidige mede-eigenaar Larry Koelewijn, was niet voor één gat te vangen. In 1937 begon hij zelf fietsen te repareren en te verkopen in een schuurtje aan de Weikamp bij de haven van Spakenburg. En geloof het of niet, zelfs tijdens de oorlog hield hij zijn zaak draaiende. Hij moest wel eens fietsen aan Duitse soldaten verkopen, ook al wilde hij ze eigenlijk liever niet over de vloer hebben. 

BIKE TOTAAL FORMULE

In 1974 nam Steven Koelewijn junior de zaak over. Hij voorzag dat mensen in de toekomst fietsen zouden komen kopen met de auto. Dus verplaatste hij de zaak in 1993 naar een locatie met meer ruimte en parkeergelegenheid. Een slimme zet, want de zaak groeide snel. 

Inmiddels bevindt de hoofdvestiging van het familiebedrijf zich op een zeer ruime toplocatie, maar ondanks de groei hebben ze de gezellige, dorpse sfeer weten te behouden. Mensen komen niet alleen voor een nieuwe fiets, maar ook voor de koffie. En dat laatste geldt ook voor de winkels in Baarn en Amersfoort! 

Samen met compagnons Marcel Muijs en Jan Huijgen is Larry Koelewijn verantwoordelijk voor de drie winkels van Steven Koelewijn die opereren onder de Bike Totaal-formule. En die formule vindt zijn oorsprong ook bij Steven Koelewijn, want de vader van Larry was in 1995 betrokken bij de oprichting van het samenwerkingsverband Bike Totaal, dat inmiddels is uitgegroeid tot een landelijke keten van fietsenwinkels. Stuk voor stuk zelfstandige ondernemers, met een belangrijke overeenkomst: service leveren op het hoogste niveau. 

ACTIE

Nu de aanpassingen bij de drie winkels van Bike Totaal Steven Koelewijn in Spakenburg, Amersfoort en Baarn zijn doorgevoerd, is het tijd voor actie. Bekijk de aanbiedingen in de advertentie elders in deze krant. De koffie staat in alle drie de winkels klaar!  

Bike Totaal, Soesterweg 275- 277, 3812 AJ Amersfoort, Telefoon: 033 737 0272, Website: www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-steven-koelewijn-amersfoort

Deze advertorial wordt u aangeboden door verloskundigenpraktijk Pala. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie