Dr. Maarten Klatte praktiserend arts in zijn praktijk in Rhenen.
Dr. Maarten Klatte praktiserend arts in zijn praktijk in Rhenen. Amino Alliance

‘Gezondheid zit in leefstijl en natuurlijke middelen’

10 april 2024 om 20:33 Zakelijk

REGIO Steeds meer dokters en specialisten weten het voedingssupplement Amino Alliance op waarde te schatten. Zij erkennen de veilige en optimale werking en schrijven dit supplement dan ook steeds meer voor aan hun patiënten als aanvulling op bestaande medicatie. Aan Amino Alliance is calciumascorbaat toegevoegd, een hoogwaardige vorm van vitamine C die je natuurlijke energie weer activeert.

Amino Alliance draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten en gunstig voor soepele, elastische aderen. Dit geeft het immuunsysteem een boost. Het is ook goed voor botten en kraakbeen, speelt een belangrijke rol bij het functioneren van het zenuwstelsel en is goed voor de concentratie. 

VOEDINGSSUPPLEMENT

Eén van deze artsen, die dit onderschrijft, is Dr. Maarten Klatte praktiserend arts te Rhenen. Hij erkent het belang om voldoende vitamines en aminozuren binnen te krijgen via de dagelijkse voeding. Een tekort kan leiden tot gezondheidsproblemen. ,,Na een reguliere arts opleiding deed ik eerst 5 jaar wetenschappelijk onderzoek op de afdeling Algemene Ziekteleer van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Het ging hier om onderzoek naar de invloed van onze wil of intentie op genezingsprocessen. Hier ging het niet in de eerste plaats om ziektebestrijding maar veel meer om gezondheidsbevordering en vooral ook om innerlijke ontwikkeling. Van ‘slachtoffer’ naar ‘deelnemer’. In 1983 startte ik een algemeen medische praktijk met het accent op leefstijlgeneeskunde en preventie. Onlangs kwam ik in contact met Amino Alliance en heb na het zelf te testen de heilzame werking ondervonden. Sindsdien geef ik mijn patiënten Amino Alliance mee als voedingssupplement.”

VISIE

De visie van Em. Prof. Dr. Arne van der Gen en Van Nederveen is om supplementen te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar ook veilig en duurzaam. Zij geloven dat het menselijk lichaam van nature in staat is om zichzelf te genezen en dat supplementen slechts een ondersteunende rol moeten spelen. Daarom focust Amino Alliance zich op het gebruik van natuurlijke ingredienten en vermijden ze synthetische toevoegingen en chemische stoffen. Daarnaast hechten ze veel waarde aan transparantie en kwaliteit en streven ze ernaar om hun producten te laten testen door onafhankelijke laboratoria om de werkzaamheid en veiligheid te garanderen. Eén van die tests is gedaan door een laboratorium in Het Verenigd Koninkrijk om een goedkeuring te krijgen van de Nederlandse Dopingautoriteit met als resultaat dat nu ook (top)sporters het mogen en kunnen gebruiken.


Van Nederveen en Dr. Maarten Klatte geven uitleg in Business Class op RTL7. Foto: Amino Alliance.

Op het moment is Amino Alliance bezig met het opzetten van een ‘double blind’ onderzoek. Hierbij is de ‘Gouden Standaard’ dat zowel patiënt als arts niet weten of ze tijdens het testen van een middel, wel of geen placebo gebruiken. ,,Voor de uitkomst met betrekking tot Amino Alliance zou ik mijn beide handen in het vuur steken. Op die manier zouden we het draagvlak kunnen vergroten en mijn collega’s dit product ook kunnen aanbevelen.”

DE EED VAN HIPPOCRATES

,,Als arts heb ik uiteraard de eed van Hippocrates moeten afleggen, waarbij een van de belangrijkste punten is dat je het belang van patiënten voorop stelt en hen geen schade zal doen. Hierbij is het misschien overbodig, maar wellicht toch nuttig om te zeggen; Ik wordt uiteraard niet door Amino Alliance betaald om hun product te promoten. Het is enkel mijn gedeelde interesse en hoop om door middel van dit product met mijn kennis en ervaring iets bij te kunnen dragen op het gebied van gezondheidsbevordering.”

WAT MAAKT AMINO ALLIANCE BIJZONDER?

Wat Amino Alliance bijzonder maakt is het feit dat het veilig en werkzaam is op een breed vlak.
- Het heeft een gunstige werking op het immuunsysteem
- Bloedvaten worden soepeler en elastischer
- Het bevordert opbouw van bot en kraakbeen
- De opname van ijzer in het bloed wordt bevorderd
- Waardoor je meer vitale energie ervaart

GEZONDHEIDSCLAIMS

Ook heeft het een gunstige werking op de cognitieve functies zoals, geheugen, scherpte en focus. Dit is te danken aan de toevoeging calciumascorbaat. Dit is een vorm van vitamine C die calcium bevat. Vitamine C is essentieel voor de synthese van ATP (adenosinetrifosfaat), de belangrijkste energiedrager in cellen. Calcium ascorbaat kan helpen bij het verhogen van het niveau van ATP in het lichaam, wat resulteert in een toename van energieproductie en cel metabolisme. Hierdoor kan calcium ascorbaat bijdragen aan een verbeterd energieniveau en algemeen welzijn. Met deze Vitamine C zijn de gezondheidsclaims toegestaan door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA).

KIJKTIP

De ervaringen van Dr. Klatte en overige gebruikers zijn te zien in Nederland Ontdekt, het programma op RTL 4 waar Diederik van Nederveen de laatste tien minuten in Health Class uitleg geeft over het product en gezondheids tips geeft. Ook is Amino Alliance regelmatig te zien bij Businessclass op RTL7. Fragmenten zijn onder het kopje Media terug te zien op de website www.amino-alliance.nl. Op werkdagen is een helpdesk tussen negen en vijf uur bereikbaar om gebruikers te begeleiden en vragen te beantwoorden. Op het supplement wordt een ‘niet goed geld terug’ garantie gegeven.

Dit artikel wordt u aangeboden door Amino Alliance. Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten? Neem contact op met onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie