Afbeelding
Pixabay

Leen Bakker Amersfoort opent nieuwe slaapafdeling

26 maart 2024 om 17:48 Zakelijk

AMERSFOORT De Leen Bakker-winkel in Amersfoort opende op donderdag 28 maart feestelijk de nieuwe afdeling Slapen. ,,De nieuwe afdeling Slapen heeft een frisse uitstraling gekregen, een logische opbouw, korte looproutes en het assortiment staat overzichtelijk bij elkaar”, meldt de onderneming. Tijdens het openingsweekend van 28 maart tot en met 1 april geldt er een aantal openingsacties, waaronder een gratis hoofdkussen voor de eerste vijftig klanten op 28 maart. 

,,De nieuwe afdeling Slapen heeft een frisse uitstraling gekregen, een logische opbouw, korte looproutes en het assortiment staat overzichtelijk bij elkaar. Matrassen, hoofdkussens en dekbedden zijn best technische producten, die de klant niet iedere dag koopt. Leen helpt hierbij een handje met speciale keuzewijzers om de klant te laten kiezen wat het beste bij ze past. Klanten vertellen ons dat ze de afdeling fijn en overzichtelijk vinden en dat het maken van een keuze makkelijker wordt gemaakt”, aldus een winkelmedewerker van Leen Bakker.

Van donderdag 28 maart tot en met maandag 1 april gelden alleen in deze winkel speciale acties bovenop de al lopende landelijke acties. Op 28 maart krijgen de eerste vijftig klanten een gratis hoofdkussen bij besteding vanaf 25 euro. En van 28 maart t/m 1 april ontvangen klanten een gratis molton naar keuze bij aankoop van een matras en een gratis dekbedovertrekset bij aankoop van een bed of boxspring. De actievoorwaarden zijn te vinden op https://www.leenbakker.nl/winkelopening.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie