Afbeelding
Pixabay

Populair eetcafé Qwibus vindt nieuwe eigenaar: ‘Hopen snel te proosten op een nieuw begin’

Winkels

AMERSFOORT Het populaire eetcafé op winkelcentrum Emiclaer, de Qwibus, heeft een nieuwe eigenaar. Eerder werd bekend (zie hier) dat de vorige eigenaar de zaak in de verkoop deed, omdat hij de tweede lockdown niet zou overleven.

door Jeroen van der Veer

,,Hoewel we er ontzettend naar uitzien om jullie allemaal van achter de bar te kunnen begroeten, zullen jullie nog even moeten wachten”, schrijven de nieuwe eigenaren Bob en Maribel Klous en Robert en Mandy Jongerius op social-media. ,,Niet alleen door de Covid-maatregelen, maar ook omdat we de Qwibus aan het opknappen zijn. We zijn bezig om er een gezellige, huiselijke sfeer aan te geven, zodat iedereen zich straks thuis voelt.”

De onderneming stond bekend om de saté en deze blijft op de kaart staan, benadrukt bovengenoemd kwartet. ,,We gaan ervoor zorgen dat mensen deze nu ook thuis kunnen eten. Daarnaast zullen er nog andere gerechten volgen. We hopen echt dat we over niet al te lange tijd jullie ook gewoon weer in onze vernieuwde huiskamer mogen begroeten en we samen kunnen proosten op een nieuw begin van heel veel gezelligheid.”

advertentie
advertentie