Afbeelding
Google Streetview

Amersfoortse chocolatier moet deuren sluiten

18 januari 2021 om 10:34 Winkels

AMERSFOORT De Amersfoortste chocoladewinkel Sweet Sisters gaat eind februari permanent dicht. Dat meldt het bedrijf maandag in een Facebookbericht. ,,Het voelt bizar om het te hebben over stoppen na een intens chocolade-avontuur van ruim acht jaar. Zonder jullie was dit nooit gelukt”, aldus het team van Sweet Sisters.

,,We zijn begonnen in een lege winkel met nul ervaring en we hebben de kans gekregen om te groeien en te leren tot wat de winkel uiteindelijk is geworden: een plek waar je terecht kon voor echte chocolade, feestjes en workshops. De wil en de lol er echt iets van te maken en te blijven verrassen heeft altijd de boventoon gevoerd tot afgelopen jaar”, is er verder te lezen in het bericht. 

LASTIG JAAR Ondanks alle steun en back-up was het een lastig jaar voor de chocoladewinkel. ,,We hebben alles gedaan om de boel overeind te houden. Van een goed bezochte winkel met veel activiteiten en samenwerkingen met collega-ondernemers, veranderden de dagen in angstvallig afwachten wat er ging komen. Uiteindelijk bleek hier geen slinger meer aan te geven en hebben we, na een aanbod om het pand over te nemen, besloten dat het tijd is om te stoppen. Dit geeft de ruimte om goed af te ronden en afscheid te nemen. Dinsdag gaat de winkel weer open en dan zijn we er nog tot eind februari.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie