Afbeelding
BDUmedia

Nieuwe publiekstrekker opent vanaf 1 augustus haar deuren in de binnenstad

2 juni 2020 om 12:25 Winkels

AMERSFOORT De shopverslaafden kunnen vanaf 1 augustus hun lol op want dan gaat De Koopman open. Deze zaak komt in het pand waar eerst V&D en later Hudsons Bay zat en opent over twee maanden haar deuren.

door Jeroen van der Veer

Na lange stilte werd vorige week bekend dat het voormalige pand van de Hudsons Bay eindelijk weer gevuld ging worden. De Koopman moet in Amersfoort een publiekstrekker worden. Zo zal de prijs van de heren- en vrouwenkleding laag zijn. ,,Denk aan het prijsniveau van Primark, maar een winkeluitstraling en beleving van The Sting, Topshop London en zelfs Lafayette”, verklaart directielid Ruud Tilroe.

Voorlopig zal in De Koopman de opgestapelde voorraad van The Sting worden verkocht. Het bedrijf wilde namelijk geen orders cancelen ondanks dat door de coronacrisis de winkels tijdelijk gesloten zijn geweest. Als na drie maanden de voorraden zijn weggewerkt, zal het concept van De Koopman volledig te zien zijn. 

De nieuwe retailformule gaat binnen vier maanden naar vijf steden. De Koopman opent op 29 juni in Tilburg, op 1 juli in Breda, op 1 augustus in Amersfoort en 1 september in Apeldoorn. Over vier andere panden wordt op dit moment nog onderhandeld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie