Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Weer kramen met non-food in nabijheid van markten toegestaan

7 mei 2020 om 16:24 Winkels

AMERSFOORT Op een aantal plekken in de stad mogen vanaf donderdag 7 mei weer kramen met non-food (kleding en lederwaren) staan, meldt de gemeente. Vanwege het coronavirus zijn sinds 24 maart op de Amersfoortse markten alleen kramen met voedsel te vinden

Dat wordt nu dus weer uitgebreid met non-food kramen die in de nabijheid van de weekmarkt staan. Bloemen- en plantenkramen zijn verspreid over de stad. Zij maken tijdelijk gebruik van de losse standplaatsen bij winkelcentra en in de binnenstad.

WOENSDAGMARKT De woensdagmarkt is van 8.00 tot 13.00 uur in Hoogland op het Kraailandhof. De non-food kramen staan 200 meter verderop op het parkeerterrein bij de Sporthal. De bloemenkramen zijn te vinden naast bakkerij Van De Kletersteeg (Hoogland) en de plantenkramen op de standplaats aan De Beurs (Emiclaer).

DONDERDAGMARKT De donderdagmarkt is van 8.00 tot 13.00 uur in Kattenbroek, winkelcentrum Emiclaer, op het lange parkeerterrein van De Beurs. De non-food kramen, incl. bloemen, staan 80 meter verderop op het parkeerterrein langs de Laan van Emiclaer. De plantenkramen zijn te vinden op De Brink (Hooglanderveen).

VRIJDAGMARKT De vrijdag centrummarkt is van 8.00 tot 13.00 uur op de Hof. De non-food kramen staan op de Grote Koppel langs de Eemhaven. De bloemenkramen staan op de Varkensmarkt en op De Brink (Hooglanderveen). De plantenkramen staan op de standplaats aan De Beurs (Emiclaer).

ZATERDAGMARKT De zaterdag centrummarkt is van 9.00 tot 17.00 uur op de Hof. De non-food kramen staan op het Lieve Vrouwekerkhof. De bloemenkramen staan op de Varkensmarkt en op de Noordewierweg. De plantenkramen staan op Eemplein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie