Afbeelding
Keistadnieuws

Verkeershinder door Marathon van Amersfoort

10 juni 2022 om 12:29 Verkeer en vervoer

AMERSFOORT Aanstaande zondag rijden sommige bussen niet hun gebruikelijke route in verband met de Marathon van Amersfoort. Hierdoor moet rekening gehouden worden met enkele vertraging bij het gebruik van de bus aankomende zondag.

Ook andere belangrijke straten en routes worden tijdelijk geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. De straten waar het om gaat zijn de Bloemendalsestraat, Weverssingel, Zuidsingel, Westsingel,’t Zand, Kleine Spui, Grote Koppel en Kleine Koppel in de binnenstad. De Brabantsestraat en de Kwekersweg zijn afgesloten omdat zij onderdeel uitmaken van het parcours voor de 5 en 10 km. De Slaagseweg en Zeldertseweg in Hoogland West maken onderdeel uit van de halve en hele marathon. 

Mensen die woonachtig zijn in Weerhorst/Coelhorst, de Architectenbuurt, Schothorst Noord, Jericho en Jeruzalem of de Koppel moeten rekening houden met ernstige vertraging als ze met de auto ergens heen moeten. Op de officiële website van de Marathon van Amersfoort worden deze mensen geadviseerd om hun auto´s vóór zondag 12 juni 2022 buiten de route te parkeren om sneller weg te kunnen. 

Verdere informatie kan gevonden worden op marathonamersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie