Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Koninklijke onderscheiding voor oud-raadsleden Amersfoort

2 november 2022 om 08:11 Politiek

AMERSFOORT Oud-raadsleden Micheline Paffen-Zeenni en Ben van Koningsveld van het CDA ontvingen dinsdagavond tijdens de raadsvergadering een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Lucas Bolsius. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontvingen de Koninklijke Onderscheiding voor langdurige inzet als gemeenteraadslid voor het CDA van Amersfoort.

Micheline Paffen-Zeenni en Ben van Koningsveld namen eerder dit jaar afscheid als gemeenteraadslid van Amersfoort. Beide gingen zij verder als wethouder in het nieuwe college van Amersfoort.

Micheline Paffen-Zeenni (54) was vanaf 2002 gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor het CDA. Zij had verschillende portefeuilles, onder andere op het gebied van het sociaal domein (daaronder valt: zorg, welzijn, onderwijs, gezondheidszorg,opvoeding, participatie en inburgering). Zij is een actieve vrijwilliger in de Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort, de inloophuizen en maatje bij diverse integratieprojecten.

Ben van Koningsveld (48) was van 2010 tot 2013 gemeenteraadslid van Trots op Nederland en werd aansluitend raadslid voor het CDA. Als raadslid hield hij zich onder andere bezig met het sociaal domein, participatie en sport. Vanaf 2014 tot zijn vertrek was hij ook vicevoorzitter van de raad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie