Woeste Willem
Woeste Willem Ingrid en Dieter Schubert

Woeste Willem naar Openluchttheater033

Podiumkunsten Deel je nieuws

De SRO programmeert deze zomer een mooie serie kindervoorstellingen op zondagen in het Openluchttheater033. Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen die dit jaar staan zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronamaatregelen houden.

Zondag 23 augustus komt Woeste Willem naar het Openluchttheater033. Woeste Willem is een vertelvoorstelling voor iedereen van 4 jaar en ouder over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen.

De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert. De voorstellingen van 11:00 en 13:00 uur zijn uitverkocht, maar voor de extra voorstelling om 15:00 uur zijn nog kaarten beschikbaar.

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

De voorstelling duurt 40 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar. Aangeraden wordt om tijdig kaartjes te kopen. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 7,50. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl).

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

advertentie