Afbeelding
Foto Unsplash

3 tips om je badkamer te renoveren

24 juli 2022 om 00:00 Partnercontent

Een fantastische badkamer heeft een aparte charme. Ons ontspannen, vrolijk en een beetje chique voelen is eenvoudig als we in een schitterende badkamer zijn is erg gebruikelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden als het om badkamerrenovaties gaat, dat het een uitdaging kan zijn om te weten waar je moet beginnen. Prachtige concepten voor badkamerrenovaties zie je overal in publicaties en op het internet. Dus, welke is het meest geschikt voor je behoeften?

We voelen ons aangetrokken tot badkamers die zorgvuldig gebouwd zijn om aan onze wensen te voldoen, ook al is dat onbewust. Bij het ontwerpen van een badkamer, met een mooie wasbak, douchecabine en douchedeur die telkens als je er binnenkomt een glimlach op je gezicht tovert, moet met verschillende factoren rekening gehouden worden. Wij hebben het samengevat tot slechts 3 van de meest kritische factoren. Ga aan de slag met je badkamer renovatie door snel verder te lezen!

Creëer extra ruimte door nissen toe te voegen

Badkamers met weinig ruimte hebben veel baat bij het gebruik van inbouw nissen, zoals verzonken zeepbakjes, kastjes, en zelfs wc-papierhouders. Door je plafondlamp te vervangen door een inbouwlamp, kun je zelfs je plafondhoogte verminderen. Extra opbergruimte kun je toevoegen door gaten in de muren te boren.

Geef je ruimte kleur met levendige planten

Planten in de badkamer moeten een prioriteit zijn, niet een last-minute optie. Mooie en ruime badkamers hebben veel baat bij het toevoegen van planten, die leven en kleur in de ruimte injecteren. Om plaats te bieden aan je planten, kun je overwegen een zwevende plank te installeren.

Vloeren kiezen is cruciaal bij een nieuwe badkamer

Vanuit praktisch oogpunt zijn massief houten vloeren niet de ideale keuze voor badkamers, ook al geven ze de ruimte enorm veel karakter. Keramische en porseleinen tegels, luxe vinyl planken, en vinyl tegels zijn allemaal populaire keuzes voor badkamervloeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie