Afbeelding
Foto door form PxHere

Schilder een schilderen op nummer eigen foto

7 september 2021 om 13:14 Partnercontent

Toe aan een nieuwe hobby? Dan is schilderen op nummer wellicht iets voor jou! Schilderen op nummer is een hobby voor volwassenen én kinderen, die je samen kunt doen of alleen. Maar wat is het precies? Bij schilderen op nummer schilder je verschillende vakjes in, wat uiteindelijk een geheel wordt. Het heeft iets weg van mozaïeken, maar hierbij gebruik je acrylverf, penselen en een canvasdoek. Het canvasdoek en ook de verfpotjes zijn volledig genummerd. Schilder het juiste kleurtje op het juiste nummer en je krijgt een schitterend resultaat. Er ontstaat een persoonlijk kunstwerk waar je trots op kan zijn. Met schilderen op nummer kun je schilderijen namaken van Vermeer en Van Gogh. Echte eyecatchers in de woon, slaap- of kinderkamer.

Een eigen foto schilderen: schilder jouw huisdier of gezinsfoto 

Het is zelfs mogelijk om een schilderen op nummer eigen foto te schilderen. Hoe vet is dat? Die favoriete foto van je huisdier, je gezin of van je vakantie tover je nu om tot een geweldig schilderij. Of denk bijvoorbeeld aan een foto van de natuur, het landschap, bloemen of gebouwen. Leuk om cadeau te geven, maar ook om zelf op te hangen. Bovendien is het ook nog is een ontspannende activiteit om te doen. Door de focus op het schilderij kan het goed zijn voor je stress en spanning. Ook voor kinderen is schilderen op nummer een uitstekende hobby; ze verbeteren hun concentratie- en doorzettingsvermogen. Klinkt goed toch?

Schilderen op nummer eigen foto: Waar moet de foto aan voldoen?

Het is belangrijk bij de eigen foto dat de foto van goede kwaliteit is. Bij schilderen op nummer kun je kiezen uit 24 of 36 kleurtjes. Wil je dat het schilderij meer details krijgt? Ga dan voor de 36 kleurtjes. Voor (jonge) kinderen is het makkelijker om 24 kleurtjes te kiezen. De vakjes zijn dan groter. Ook adviseren wij om een foto te kiezen met minimaal 750 pixels hoog en breed. Zowel Mac en Windows hebben hier gemakkelijke tools voor om het aantal pixels te controleren. Ten derde is het belangrijk dat je de foto afstelt tot het gewenste canvasformaat. Er zijn maar liefst 10 verschillende formaten. Het kleinste formaat is 30x40, wat 24 kleurtjes bevat. De overige formaten hebben 36 kleurtjes. Mocht je toch 24 kleurtjes willen bij een bepaald formaat, dan kun je dat gemakkelijk overleggen met de klantenservice

Wat ontvang je bij een eigen foto?

Bij een bestelling van de eigen foto ontvangt je een pakket met een stevig canvasdoek, 5 premium kwasten, 24 of 36 kleurtjes verf en een voorbeeld op A4 papier. De eigen foto wordt stevig verpakt zodat er geen beschadigingen ontstaan. Daarnaast wordt de eigen foto meerdere malen gecontroleerd door de producenten. Je weet dus zeker dat het een prachtig eindresultaat wordt.

Conclusie: Begin nu met het schilderen van jouw lievelingsfoto

De eigen foto is een uniek en origineel cadeau, of natuurlijk een nieuwe uitdaging voor jezelf. Bestel vandaag nog je favoriete foto, en laat het omtoveren tot een echt kunstwerk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie