Afbeelding
Stapelbed Isabella

Knap je huis en tuin op met steigerhouten meubels

11 januari 2021 om 11:45 Partnercontent

De wintermaanden zijn misschien wel de gezelligste maanden van het jaar. Natuurlijk wil je het interieur en de tuin dan zo gezellig mogelijk aankleden. In deze periode zitten de meeste mensen veel binnen en dit is dan ook de perfecte kans om eens kritisch naar je woning te kijken. Ben je misschien toe aan een nieuwe look? Dan is dit hét moment om de vertrekken in huis te restylen. En met het vele thuiszitten vanwege COVID-19 heb je wellicht eindelijk tijd om bijvoorbeeld de kinderkamer te vernieuwen, samen met je zoon of dochter. Geef de muren een nieuw trendy kleurtje of plak een ander behangetje tegen de muur. Of wat dacht je van een mooie wandschildering of stoere gordijnen. Dat knapt al snel een stuk op.

Maar het echte pronkstuk voor de kinderen is natuurlijk een gloednieuw bed, en dan met name steigerhouten kinderbedden. Deze zijn super hip en staan prachtig in de slaapkamer van je kind.

Houtsoort rijk aan mogelijkheden

Steigerhout is al tijden enorm populair. De trend is niet meer weg te denken uit het interieur en is als tijdloos te bestempelen. De reden hiervoor is eenvoudig. Steigerhouten meubelen zijn enorm veelzijdig en passen in allerlei interieurstijlen. Van modern tot industrieel en van landelijk tot romantisch. Bovendien is steigerhout sterk, robuust en het gaat lang mee. Het is een ideaal houtsoort om bedden van te maken. Voor kinderen is dit helemaal fantastisch! In onze speurtocht naar de leukste kinderbedden zijn we gestuit op bedden in de vorm van auto’s, kastelen, hoogslapers en bedbanken. Hoogslapers zijn daarnaast ook nog super handig. Het is mogelijk om onder het een bureau te plaatsen, een louncheplek te creëren of lade met een extra matras onder te plaatsen.

Binnen en buitenshuis 

Is de kinderkamer afgerond? Dan heb je misschien nog tijd voor een ander vertrek. Nu de meeste mensen thuis werken, kan het zo zijn dat ook jij in de positie zit dat je een kantoortje wil maken. Daar komen houten meubelen goed bij van pas. Denk aan een ruime boekenkast of een steigerhouten bureau. Het mooie is dat het kant-en-klaar verkrijgbaar is, maar dat het ook op maat gemaakt kan worden voor jou. Een andere perfecte plek voor een meubel van dit hout is buiten. Het materiaal leent zich voor veranda’s, een tuinbank of een houthok. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb jij al een leuk idee?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie