Afbeelding
Village des Cigales

Geniet van al het goede van de Dordogne op Village des Cigales

22 december 2020 om 15:18 Partnercontent

Hoewel de wintermaanden sfeervol en knus zijn, verlangen veel mensen naar de zomer en de zon. Ben jij ook aan het mijmeren over een mooie bestemming voor aanstaande zomer en overweeg je om een luxe vakantiehuis te boeken? Dan is het een goed idee om je plannen nu alvast concreet te maken. Want sinds we afgelopen voorjaar met het coronavirus werden geconfronteerd, zijn vakantiehuizen populairder dan ooit. Niet verwonderlijk, aangezien je daar beschikt over een eigen keuken, sanitair, een terras en een tuin. In het zonnige en Bourgondische Frankrijk vind je in de Dordogne vakantiepark Village des Cigales. Lees snel verder voor een preview van deze fijne plek waar genieten is gegarandeerd.

Veelzijdige streek 

Het park is gevestigd ten zuiden van de plaats Sarlat en bevindt zich midden in de Cahors Wijngaarden. Deze prachtige toeristische streek biedt je alles voor een onvergetelijk mooie vakantie. Het vakantiepark is omringd door schilderachtige plaatsjes die bol staan van kunst, cultuur, winkeltjes, restaurants en terrassen. Altijd al eens een burcht of kasteel van dichtbij willen bekijken? Of een tocht door indrukwekkende grotten willen maken? De Dordogne is wereldberoemd vanwege deze bezienswaardigheden. Dat geldt overigens ook voor de rivier die dezelfde naam draagt als de streek. Die leent zich perfect voor allerlei watersportactiviteiten zoals zeilen, zwemmen en kanoën. Ook wie van fietsen of mountainbiken houdt kan zijn hart ophalen. Want in de Dordogne zijn tal van prachtige fietspaden die je dwars door de prachtige natuur leiden. 

Eigentijds vakantiepark 

Maar ook op Village des Cigales zelf is er veel te doen en te beleven. Ga je een vakantiehuis huren in Frankrijk met het hele gezin? Kinderen kunnen zich op het park uitermate goed vermaken. Zijn het echte waterratten? Dan kunnen ze zich heerlijk uitleven in een van de drie zwembaden met maar liefst drie verschillende waterglijbanen. Voor de kleintjes is er een peuterzwembad en animatie tijdens het hoogseizoen. Maar ook een leuke speeltuin ontbreekt niet. Net als een voetbalveld, een jeu-de-boules-baan, een levensgroot schaakbord, een volleybalveld en een tennisbaan. Zoals je van een eigentijds vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien mag verwachten, vind je op Village des Cigales een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Op het terras ben je ook van harte welkom om een kopje koffie of een glas wijn te drinken, terwijl je samen geniet van het schitterende uitzicht over de vallei.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie