Afbeelding
Foto Hanneke Wetzer

Onbereikbare Liefde in het Rietveldpaviljoen

12 december 2022 om 18:33 Overig Deel je nieuws

Liefde is een van de grote thema’s in het menselijk leven. Maar wat gebeurt er als liefde uit balans is? Wat kunnen we elkaar vertellen over onbeantwoorde liefde, eenzijdige liefde, verloren liefde, verboden liefde, onvoltooide liefde... onbereikbare liefde?

In het Rietveldpaviljoen nemen negentien kunstenaars n je mee in een wervelstorm van verhalen over onbereikbare liefde, met fotografie, beeldende kunst, dans, poëzie, literatuur en film. Onbereikbare liefde gaat niet alleen over relaties die uitgaan. De expositie neemt je ook mee in verhalen over seksualiteit, ouder-kind relaties, sterfelijkheid en idolen.

Onder de exposanten zijn zeven Amersfoortse kunstenaars: Anna Skubisz, Mardoe Painter, Theo van Delft & Barbara Groeneveld, Ben Rijnink, Willem Wernsen en Lisa Bast.
Ruimtelijk kunstenaar Lisa Bast maakt tijdens de expositie een nieuw kunstwerk getiteld ‘’Moderne Narcissus’’. Bezoekers kunnen haar aan het werk zien met lasapparaat en slijptol in de container die voor het Rietveldpaviljoen is geplaatst.

Tijdens de expositie is er weer een uitgebreid programma met evenementen. De details vind je op onze website https://www.033fotostad.com/ .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie