Afbeelding
Paul Karel

MOSH FOR FOOD zamelt geld in voor voedselbank Amersfoort

17 mei 2022 om 19:48 Overig Deel je nieuws

Op 5 juni organiseert Nicole, student van Hogeschool Utrecht, een benefietconcert in Fluor. Samen met onder andere de Amersfoortse thrash metal band Shoot The Messiah hoopt Nicole zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de voedselbank in Amersfoort.

Waarom voor de voedselbank?

In Amersfoort moeten minstens 2500 huishoudens rondkomen van een inkomen dat onder het bestaansminimum ligt. Tragisch, maar een feit. Om deze huishoudens te ondersteunen met hun levensbehoeften biedt de voedselbank voedselpakketten en in sommige gevallen persoonlijke hulp aan. De voedselbank is volledig afhankelijk van donaties en giften. Om de voedselbank te ondersteunen in het geweldige werk wat zij doen, worden de opbrengsten van de kaartverkoop gedoneerd om nog meer mensen te kunnen helpen.

Shoot The Messiah

Na diverse optredens in zowel het binnen- als buitenland, staat Shoot The Messiah te trappelen om weer in hun eigen stad te kunnen spelen. De Amersfoortse thrash/death metalband Shoot The Messiah heeft na hun albumrelease in 2019 niet stilgezeten. zo zijn de mannen inmiddels weer nieuwe nummers aan het schrijven. Ook stonden zij eerder dit jaar nog samen met Bodyfarm en Thanatos nog in een uitverkocht Baroeg. Ondanks de volle agenda’s en de vaak wat donkere muziek staan ze altijd klaar voor hun medemens. In 2021 heeft Shoot The Messiah hun muzikale talent al ingezet om tijdens Peiroan Fest geld op te halen voor een goed doel en nu steunen zij op 5 juni de lokale voedselbank.

Het concert vindt plaats op zondag 5 juni in de kleine zaal in Fluor. Deuren gaan open om 15:00.

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Fluor en aan de deur voor maar €10.

De opbrengst van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan de voedselbank in Amersfoort.

Voor meer informatie bezoek de website van Fluor of de Facebook van Mosh For Food.

Wil je mee helpen om zo veel mogelijk geld op te halen? Bestel dan snel je ticket!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie