Zelfs de winkel wordt nu steeds voller als opslagruimte voor het Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden.
Zelfs de winkel wordt nu steeds voller als opslagruimte voor het Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden. Siddique Ngadimin

Al meer dan 100 spullen thuis opgehaald met de nieuwe Kringloop-app ‘TEUN’ in Amersfoort.

19 januari 2021 om 17:03 Overig Deel je nieuws

AMERSFOORT – Het is weer heel druk bij de inbreng van de kringloopwinkel en bij de milieustraat. Daarom blijkt juist tijdens de lockdown, de Kringloop-app ‘TEUN’ extra handig te zijn voor mensen die iets weg willen doen. Met ‘TEUN’ weet je van tevoren waar je spullen het beste naartoe kunnen, zodat je niet voor niets op pad hoeft. Honderden mensen hebben de app al op hun smartphone! Volgens directeur Mieke Bleij van Kringloopcentrum Amersfoort Leusden is het een hele fijne methode om heel snel met mensen af te stemmen wat er met hun spullen kan.

De kringloopwinkels mogen sinds de lockdown alleen nog open zijn voor de inbreng van tweedehands spullen. Om mensen te helpen dit zo simpel mogelijk te doen, biedt het Kringloopcentrum sinds kort de app ‘TEUN’ voor mensen die iets weg willen doen. En met groot succes: er zijn al honderden spullen aangemeld! De app zorgt ervoor dat Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden heel

snel beoordeelt of spullen welkom zijn of zelfs thuis worden opgehaald.

De spullen blijven binnenstromen bij Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden. Omdat de fysieke winkel dicht is en er nu niet verkocht wordt, loopt de opslagruimte snel vol. Daarom benut het Kringloopcentrum nu alle mogelijke ruimte om de spullen tijdelijk op te slaan. Op deze manier worden zo veel mogelijk spullen gered en is er straks een extra groot assortiment met heel veel keuze voor de klanten als de winkels weer open mogen. Ook zorgt dit ervoor dat in 2021 weer heel veel mensen leuk en passend werk vinden in de gezellige sfeer bij het Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden.

Het is heel makkelijk om de app ‘TEUN’ te gebruiken. Je maakt foto’s van de spullen in de app en Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden laat jou zo snel mogelijk weten of zij de producten kunnen gebruiken. Vaak komen ze de producten zelfs bij je thuis ophalen! Dus, heb jij nog oude spullen liggen die té goed zijn om weg te gooien? Download dan de gratis ‘TEUN’ app in de App Store of op Google Play en je weet snel welke spullen Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden komt ophalen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie