Afbeelding
Televizier

Gouden Televizier-Ring krijgt grote Amersfoortse inbreng

13 augustus 2020 om 16:00 Overig

AMERSFOORT Wie straks naar de Gouden Televizier-Ring op televisie kijkt, zal niet direct doorhebben dat er een grote Amersfoortse inbreng is. Zo is het nieuwe logo ontworpen door het bedrijf 'doorendoor ontwerp'. 

door Jeroen van der Veer

Het bedrijf, dat gevestigd zit aan de Stadsring, kreeg van de organisatie van het Gouden Televizier-Ring een bijzondere vraag. Zo bestaat het televisie-evenement dit jaar 55 jaar en zij vroegen of het Amersfoortse bedrijf een nieuw logo kon ontwerpen. 

Het Gouden Televizier-Ring Gala is een jaarlijks gala waarbij de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma's worden uitgereikt. Het gala wordt georganiseerd door de televisiegids Televizier en op tv uitgezonden door de AVROTROS. Het gala vindt plaats in de maand oktober.

De klus werd aangenomen en donderdagochtend presenteerde één van de designers het logo. ,,Trots als een aap met zeven gouden (televizier)ringen", schrijft Raymond van den Hoek op social-media.

Het nieuwe logo is gebaseerd op de fysieke Televizier-Ring die op 8 oktober wordt uitgereikt in Carré, staat te lezen op de site van het programma. De Ring is dit jaar voor het laatst ontworpen door kunstenares Anneke Schat. Met het nieuwe logo blijft haar prachtige werk de komende jaren verbonden met de Gouden Televizier-Ring. Het logo en de award vormen hierdoor bovendien nog meer een eenheid. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie