Afbeelding
GSG Guido

Zeshonderd groepen 7- en 8 op bezoek bij GSG Guido Amerfoort

19 januari 2023 om 16:19 Onderwijs

AMERSFOORT Bij het GSG Guido in Amersfoort kwamen er afgelopen twee woensdagen zeshonderd groep 7- en 8 leerlingen op bezoek om een kijkje te nemen hoe het er op de middelbare school aan toe gaat. Ze konden zich aanmelden voor Expeditie Guido voor een introductiemiddag op de Locatie Havo VWO of Locatie VMBO. Tijdens Expeditie Guido nam zanger en presentator Elbert Smelt de aanwezigen mee op expeditie. Dat laat het GSG Guido weten in een persbericht.

Elbert is onder andere bekend van de christelijke band Trinity en presenteert samen met Rachel Rosier het NPO Zapp-programma Topdoks en ‘De Smerige Quiz’. ,,Als presentator van een kinderprogramma weet hij de doelgroep te boeien met zijn verhalen. Aan de hand van videofragmenten, foto’s en een zogenaamde hemoglobinerace nam hij de leerlingen mee op een reis door het menselijk lichaam, maar nam ook uitgebreid de tijd voor een meet & greet.’’

Naast de reis door het menselijk lichaam hebben leerlingen ook twee andere workshops gevolgd die een goed beeld geven van hoe een les op de middelbare school eraan toegaat. Op 8 februari is er een Open Dag voor ouders en hun kind(eren) uit groep 7/8.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie