Joris Linssen en Caramba
Joris Linssen en Caramba Stadspodium de Observant

Joris Linssen & Caramba bij Stadspodium Observant

18 september 2022 om 12:00 Muziek

AMERSFOORT Zanger Joris Linssen komt zondag 25 september met zijn band Caramba naar Stadspodium Observant in Amersfoort. ,,Caramba staat bekend om het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.’’ Dit laat de Observant weten in een persbericht.

Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht acht cd’s, twee live albums, twee dvd’s en een lp uit. Ze doen zo’n honderd optredens per jaar. Van oktober tot april toeren ze ieder jaar langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar spelen ze op festivals en bijzondere locaties en brengen geregeld serenades. Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Djem van Dijk (percussie en zang), Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang).

KAARTEN De aanvang van dit optreden is 16.00 uur. Kaarten zijn tegen een prijs van tien euro te verkrijgen via www.observant.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie