Video

Vera Vlogt: ‘Congratulations to the city of Amersfoort’

20 november 2023 om 08:00 Mensen

AMERSFOORT De Amersfoortse presentatrice Vera van Brakel begeleidde als vrijwilliger bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid een ‘vloggen voor 50-Plussers’ arrangement. Bij het uitbreken van de coronacrisis is ze zelf gaan vloggen. Inmiddels heeft ze zo’n vierhonderd abonnees en volgers tot in Amerika en Australië.  

Deze week: ,,Trots staat ze te shinen, de Onze Lieve Vrouwetoren, baken van de mooiste stad van Europa”, schrijft Van Brakel. ,,Ik ben met mijn Haagse hart van die stad gaan houden. Mijn vlogkijkers weten dat. Ze delen mee in mijn trots op Amersfoort. ‘Congratulations to the city of Amersfoort! Through Vera’s vlogs I have learned to appreciate her more’, schreef een Facebookvriendin uit Florida. Een collega uit Huizen liet weten: ‘Wat mooi dat Amersfoort de mooiste stad is van Europa! Vooral door je vlog heb ik de stad ook beter leren kennen!’ Leuk toch?”

Het beeld van ouder worden en ouderen is in Nederland nog steeds vooral negatief. Vera wil met haar vlogs het eenzijdige beeld over ouder worden en ouderen helpen doorbreken. Daarnaast wil ze vooral positieve energie verspreiden.

Naast haar eigen kanaal op YouTube, interviewde ze voor seniorenorganisatie kbo-pcob bekende Nederlanders. Die vlogs zijn duizenden keren bekeken en hier te vinden.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie