Afbeelding
Ewerdt Heideman/Smulders AV
Video

Miniportrettenestafette: eventmakelaar Mariska Jacobi

Mensen Miniportrettenestafette

AMERSFOORT Mariska Jacobi is door Jolande Koelewijn genomineerd voor De Stad Amersfoort’s ‘miniportrettenestafette’-videoserie en stelt zichzelf in de video hieronder nader voor.

Jacobi is manusje-van-alles met onder meer te taak van ABC-coördinator (wijkcoördinator) voor Zielhorst, Schothorst en Hoogland, bedenker van de Jan Boerenfluitjesroute, werkt met Wilma Huiskens aan Europees project Social DNA, organiseert een 'Weet wat je eet'-festival voor kinderen (Wat is dat, patat?), draagt als pleinmanager blij aan het Euterpeplein én Proef Kruiskamp waarvan ze Jolande Koelewijn kent.

In deze video-estafetteserie geven bekende en minder bekende Amersfoorters zelf het stokje door aan een volgende kandidaat. Ze stellen zichzelf en hun werkzaamheden voor in kleine miniportretjes. Kijk hier of een bekende van jou al aan de beurt is geweest.

(Foto en video: Ewerdt Heideman i.c.m. Smulders AV. wat de mogelijkheden zijn in onze In de nieuwe studio zijn ook mogelijkheden voor webinars, online trainingen of e-learning: www.topwebinar.nl).

advertentie